Video

Stephen King-film 'Pet Sematary' krijgt akelige trailer!

Nog dit voorjaar in de bios. Check ook de poster!

door Bram de Groot om 06:34 in Video
Hieronder de nieuwe trailer voor de R-rated (16+) horrorfilm Pet Sematary van regisseursduo Kevin Kölsch en Dennis Widmyer (Starry Eyes). Het is uiteraard een nieuwe verfilming van het gelijknamige boek van Stephen King en een soort reboot van de twee eerdere films uit de jaren 1989 en 1992.

In Pet Sematary ontmoet je een gezin dat te maken krijgt met een groot persoonlijk drama. Louis Creed (Jason Clarke) komt erachter dat een dierenbegraafplaats naast zijn huis doden weer tot leven kan wekken. Hij kiest ervoor om zijn onlangs overleden kind weer terug te halen naar de levende wereld. Al wordt duidelijk dat de opnieuw tot leven gebrachte mensen kwaadaardige demonen zijn, en niet alleen terugkeren.


Ook met rollen voor onder meer John Lithgow en Amy Seimetz is Pet Sematary vanaf 4 april te zien in de Nederlandse bioscoopzalen. Hieronder ook een nieuwe affiche voor de film met een script van David Kajganich en Jeff Buhler.9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Chris23

Avatar

Zal er ooit weer een tijd komen waarin trailers niets van de 3e act laten zien? (retorische vraag)
(T zijn tegenwoordig samenvattingen van de hele film incl. alle hoogte punten i.p.v. alleen een lokkertje.)
Ik ga voortaan wel alleen de eerste helft van trailers kijken, dan heb ik t ook my way. ;)

Wel aardige poster trouwes.

off topic 1 :
Was er b.t.w. laatst niet een item over dat we allemaal braaf moesten zijn en dat dan de site ook verbeterd zou worden?
Ik merk dr nog weinig van ( iedereen is wel braaf, maar nog steeds ellende als je een post wilt editten (< br > enz) en geen smileys enz )

off topic 2 :

vette trailer voor een vette game.(zonder lootboxes en micro transactions)

Master Of Films

Avatar

@Chris23
Dank voor de trailer waarschuwing van Pet Sematary Smiley face
Dank voor die andere trailer Smiley face

De poster vind ik wel mooi.

Moviemagic

Avatar

Slechte trailer. Ze laten teveel zien. Lekker voor de mensen die nog niet bekend zijn met het verhaal. De poster is mooi. Ik ga hem straks toch kijken als hij uitkomt. John Lithgow is perfecte casting hier.

aspers

Avatar

Jammer van de trailer, indd een nieuwe trend om de halve film te laten zien. Daarom dikke complimenten voor Toy Story, waar nauwelijks iets bekend is van het verhaal.

Maar die poster... heel erg vet!!

Goku32

Avatar

Aspers zo gaat het tegenwoordig altijd hoor het is je eigen risico als je een trailer wilt checken. Want je weet toch dat ze de halve film laten zien in de trailers tegenwoordig dat is niks nieuws. Ik ga deze checken ben wel benieuwd of die het oude pet kan evenaren

John Wayne

Avatar

Nonsens dat trailers vroeger beter waren. Vooral bij oudere klassiekers werd in de trailer soms al een groot deel van het einde verklapt.

conspiracy

Avatar

Trailer verraad al heel veel. Wat ik zelf heel erg jammer vind is dat het verhaal weer compleet veranderd lijkt te zijn van get originele materiaal. De basis van het boek is er, maar vervolgens wordt er weer iets compleet anders mee gedaan. In mijn ogen toch weer zonde. Het debacle van It ben ik nog niet vergeten.

John Wayne

Avatar

^ It was anders een zeer goed ontvangen film, die terecht een enorm succes was.

conspiracy

Avatar

It werd zeer goed ontvangen omdat het alle elementen heeft voor een goede mainstream horrorfilm. De nostalgie, eng monster, de naam Stephen King. Maar de film zelf was een zooitje. De regie en de schrijvers hebben het script helemaal verneukt. Film was in een zin vermakelijk, maar heeft bij lange na zijn potentie niet gehaald qua wat het had kunnen zijn.

nieuwslaatste nieuws

meest populair