'Zac Efron scheurt kruisband door ski-ongeluk'

'Zac Efron scheurt kruisband door ski-ongeluk'

Het gaat dit jaar vaak mis met de celebrities op de pisten!

Dikke pech voor Hollywoodster Zac Efron (Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile, The Beach Bum). De acteur is met een gescheurde kruisband in het ziekenhuis beland, zo laat hij weten via Instagram. Het lijkt erop dat Efron een ski-ongeluk heeft gehad.

Zac Efron (31) moet het de komende weken wat rustiger aan gaan doen. De acteur scheurde zijn kruisband bij een ski-ongeluk en moest in het ziekenhuis geopereerd worden. "Maar alles is goed", schrijft hij bij een foto van zichzelf op een ziekenhuisbed. Efron blijkt zelf voor een operatie te hebben gekozen. "Op deze manier kom ik sterker terug dan ooit", laat hij zijn Instagram-volgers weten.

Steuntje in de rug
Ook bedankt Efron het medisch team dat hem heeft geholpen. "Ik zal jullie op de hoogte houden van mijn herstel", belooft de Amerikaanse filmacteur zijn fans. "Bedankt voor al jullie liefde en positiviteit". Dit is overigens niet de eerste keer dat Efron gewond raakt. In 2013 brak hij zijn kaak toen hij struikelde in zijn eigen huis. Vier maanden later sloeg een zwerver hem in het gezicht toen hij iets uit zijn autoraam gooide.



NieuwsFilm

meest populair