Algemeen

Wordt James Wan de regisseur van 'The Trench'?

Hij ziet dit zeker wel zitten!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Wouter Drummen om 17:42 in Algemeen
Eergisteren kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal waarin het duidelijk werd dat Warner Bros scenario schrijvers heeft ingehuurd om het script te schrijven van The Trench, een spinoff van de laatste DC film, Aquaman. Deze superheldenfilm was aardig succesvol en een van de meest indrukwekkende en geliefde scenes was zonder meer die van het koninkrijk van The Trench.

The Trench werd voor het eerst in de DC-strips geïntroduceerd in 2011 en liet zien hoe voormalige inwoners van Atlantis van het koninkrijk werden afgescheiden en evolueerde tot gruwelijke monsters in de diepste regionen van de oceaan. Nu komt er dus ook een film over, die de nodige horror-elementen zal bevatten.

Het project lijkt snel te vorderen, want waarschijnlijk hebben ze ook al een regisseur gevonden, namelijk niemand minder dan James Wan, de regisseur van Aquaman. Het is al bekend dat hij de film zal produceren, maar hij heeft klaarblijkelijk ook interesse in de regie ervan. Dat liet hij weten op sociale media:

''Al vroeg tijdens de productie van Aquaman was ik gigantisch geïnspireerd door the Trench; ik was er helemaal weg van, alle designs en ideeën! En ik hoop dat ik deze wereld ook verder mag gaan ontdekken en uitbreiden (maar ik kan op dit moment nog niks bevestigen...)''

Gek klinkt dit niet; Wan heeft al meerdere keren voor Warner Bros gewerkt en is ook een ervaren horrorfilm regisseur. Zo maakte hij o.a. Saw en The Conjuring.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SplashySleet20

Avatar

Als de film daad werkelijk komt dan is hij wel de beste man. Hij heeft tenslotte aquaman gemaakt en hij heeft verstand van horror films maken. Dat samen in 1 en je hebt een geweldige film.

Decepticon

Avatar

Mijn gedachte ook SplashySleet20.

STYD

Avatar

Ja precies, film is op zijn lijf geschreven. Ik was zelf niet zo weg van The Trenches maar wie weet kan het wat worden.

nieuwslaatste nieuws

meest populair