Wordt James Wan de regisseur van 'The Trench'?

Wordt James Wan de regisseur van 'The Trench'?

Hij ziet dit zeker wel zitten!

Eergisteren kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal waarin het duidelijk werd dat Warner Bros scenario schrijvers heeft ingehuurd om het script te schrijven van The Trench, een spinoff van de laatste DC film, Aquaman. Deze superheldenfilm was aardig succesvol en een van de meest indrukwekkende en geliefde scenes was zonder meer die van het koninkrijk van The Trench.

The Trench werd voor het eerst in de DC-strips geïntroduceerd in 2011 en liet zien hoe voormalige inwoners van Atlantis van het koninkrijk werden afgescheiden en evolueerde tot gruwelijke monsters in de diepste regionen van de oceaan. Nu komt er dus ook een film over, die de nodige horror-elementen zal bevatten.

Het project lijkt snel te vorderen, want waarschijnlijk hebben ze ook al een regisseur gevonden, namelijk niemand minder dan James Wan, de regisseur van Aquaman. Het is al bekend dat hij de film zal produceren, maar hij heeft klaarblijkelijk ook interesse in de regie ervan. Dat liet hij weten op sociale media:

''Al vroeg tijdens de productie van Aquaman was ik gigantisch geïnspireerd door the Trench; ik was er helemaal weg van, alle designs en ideeën! En ik hoop dat ik deze wereld ook verder mag gaan ontdekken en uitbreiden (maar ik kan op dit moment nog niks bevestigen...)''

Gek klinkt dit niet; Wan heeft al meerdere keren voor Warner Bros gewerkt en is ook een ervaren horrorfilm regisseur. Zo maakte hij o.a. Saw en The Conjuring.



NieuwsFilm

meest populair