Algemeen

Regisseurs over een verplichte pauze in 'Avengers: Endgame'

De regisseurs reageren op het gerucht.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Verleden week bevestigde regisseur Joe Russo dat de speelduur van Avengers: Endgame op dit moment rond de drie uur ligt. Daarna verscheen het gerucht dat Marvel Studios overweegt een verplichte pauze in te lassen.

In het interview met Collider, waar werd aangegeven dat een lange speelduur misschien wel een pauze nodig had voor bijvoorbeeld de jongere kijkers, onthulde Joe Russo dat ze er in de montagekamer over hebben gegrapt. Anthony Russo zei daarna dat het testpubliek er goed mee omging. "We hebben de film vier keer gescreend voor verschillend publiek. Tijdens de eerste drie vertoningen stond er niet één persoon op om naar de wc te gaan," aldus Anthony Russo, waarop Joe zei: "We beschouwden dat als een goed teken."

Hoe denk jij over een speelduur van drie uur? Is dit een goed idee, en zou jij de film dan zonder of met een pauze willen zien. Dit uiteraard los van het feit dat er bioscoopketens zijn die tijdens iedere film standaard een pauze hebben. Endgame is te zien vanaf 24 april.

20 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Darthmar

Avatar

3 uur zonder plaspauze! Ik ben al blij als ik het einde haalt van een film van 2 uur zonder het toilet te bezoeken tijdens de film.

Goku32

Avatar

Waarom zou je een plas pauze moeten hebben. Kijk als het een saaie film is dan word het een lange zit. Maar als de film geweldig is, en er komt een pauze tussen door is dat zwaar iritant als je midden in de film zit.

Ndekleine

Avatar

Ik vond een pauze zowiezo altijd fijn, even naar de w.c. en samen over de film hebben wat je er tot nu toe van vind. Dus dat mis ik wel.

adofmirosch

Avatar

Ik vind een pauze gewoon bij een film over de 2 uur horen.
Er zijn genoeg mensen die even snel willen(moeten) roken, even de benen streken of naar de wc moeten.

GreenHornet

Avatar

pauze is geweldig kan ik lekker naar de Plee en wat drinken halen.

WebBeest

Avatar

Gewoon niet drinken voor je naar de film gaat, goed inslaan voordat je gaat zitten en alles komt goed Smiley face

chefry1983

Avatar

Nee geen pauze! Gewoon niet drinken van te voren en alles komt goed. Ik kan uren film kijken zonder te pissen dus voor mij geen probleem.

Decepticon

Avatar

Ik snap niet waarom dit nu ineens een topic is. Er zijn altijd al lange films van 2,5-3 uur geweest.

Utopolis Emmen hanteerde ook nooit geen pauzes (behalve kinderfilms misschien), waar ik heel bij mee was, want dat heeft mijn voorkeur, maar sinds de overname door Kinepolis heb ik nu bij films van 135 minuten of langer, ook altijd pauze. Ik ben er nog steeds niet blij mee, maar gelukkig staat er dan wel een aftellende klok op het scherm. Zodat je niet ineens abrupt in het donker zit, terwijl je de 3D bril nog op moet zetten.
Ik blijf tijdens de pauzes gewoon zitten, ik ga vlak voordat ik de zaal in ga naar het toilet, koop mijn 2 drankjes en knabbelvoer en ben klaar voor een lange film.

Master Of Films

Avatar

Decepticon "Ik snap niet waarom dit nu ineens een topic is. Er zijn altijd al lange films van 2,5-3 uur geweest."
Precies Decepticon. Zo te lezen stoppen ze geen (verplichte) intermission in Endgame, wat alleen maar positief is.

GreenHornet

Avatar

er zijn ook mensen die blaas problemen hebben. Voor hun is een pauze een uit komst.

Maac

Avatar

Ik heb een sterke blaas, maar een pauze is altijd welkom als je graag een paar liter bier drinkt tijdens de film.

adofmirosch

Avatar

@decepticon bij de avond voorstellingen heeft kinepolis emmen geen pauze, tenminste niet wat ik mee gemaakt hebt.
Dat is misschien een optie voor jou dan.
Maar in kinepolis groningen waar ik vaker heen gaat heeft dan wel weer bij elke film pauze's.
Verschil per bioscoop denk ik ook.

Marklar

Avatar

hier bij vue is standaard een pauze, maar begrijp dat dat in de vs vrijwel nergens is zodat men zoveel mogelijk films op een dag per scherm kan vertonen. Vreemd, aangezien er in pauze's toch ook het nodige verdiend wordt aan drank en popcorn.

Soms voor de film naar de wc maar dan nog moet ik soms in de pauze alweer nodig als je wat gedronken hebt. Als er nergens pauze zou zijn zou ik denk ik minder naar de bios gaan

ajleppink

Avatar

De bier drinkers zullen wel vaker moeten hihi

FilmTotaalVerbeteren

Avatar

Als je echt wil doordrammen over je kleine blaas, ga dan naar een cinema die wel pauze voorziet. Zijn er in overvloed.

ZaphodBeeblebrox

Avatar

Heb het al op een ander artikel hierover gezegd, ben het niet anders gewoon bij films van langer dan 2 uur hier in Antwerpen. Enfin bij Kinepolis dan, UGC durft pauzes weg te laten. Ik vind pauzes prima. Liever dat dan halverwege de film je blaas in opstand te voelen komen en dan in de laatste 10 minuten de zaal uit te spurten en iets belangrijks te missen. Had ik indertijd bij Birdman: in de laatste scene hield ik het niemeer. naar de wc gegaan. 5 minuten later was de film gedaan.

ZaphodBeeblebrox

Avatar

Bovendien worden de Marvel, Star Wars en alle films uit de Disney-stal hier als familiefilms gezien. Bij families horen kinderen. Kinderen -> kleine blaas -> pauze. Scheelt natte stoelen en nog extra inkomsten aan popcorn en drank, is goed gezien.

JonathanBoogaard

Avatar

Pauze van max 15 min is super fijn, het heeft ook een cliffhanger effect.
Je krijgt door de pauze meer zin in de film en je kan naar de wc, benen strekken, praten, roken, en wat eten halen (als je niet in een service bios zit)
Ook is het fijn voor je lichaam (je rug en je ogen)

Goov25

Avatar

Ik ben allang opgehouden met bier drinken in de bios, vanwege precies deze reden. Dus op 1 colaatje, een koek en wat smintjes houd ik het prima 2 uur vol; en denk dat 3 uur ook wel moet lukken. Een pauze lijkt me dus niet nodig; zeker niet een verplichte.

chefry1983

Avatar

Ik ben zo blij dat Pathé Arnhem geen reclames meer heeft bij films. Dan gaat het popcorn gekraak weer beginnen wat juist zo irritant is.

NieuwsFilm

meest populair