Video

Blauwe Genie van Will Smith in 'Aladdin' onthuld!

En daar is de blauwe geest in de film van Guy Ritchie.

door Bram de Groot om 22:30 in Video
Even geleden verscheen de eerste teaser trailer voor Walt Disney's live action-verfilming Aladdin. Daarin ontbrak de geest Genie van Will Smith nog. Enkele weken later verschenen er foto's van een nog niet blauwe Smith, maar via onderstaande 'Special Look' en foto is ook de blauwe live action Genie onthuld!

In de beelden zien we als eerste Aladdin (Mena Massoud) en Jafar (Marwan Kenzari). Ze staan buiten de Cave of Wonders. Daarna zien we een aantal herkenbare shots, ook met Jasmine (Naomi Scott) die met Aladdin op het vliegend tapijt stapt. Maar de verrassing zit in de laatste seconden. Aladdin laat namelijk de geest los, en dan zien we de blauwe Genie van Smith tevoorschijn komen.


De beelden tonen vooral aan dat Walt Disney en regisseur Guy Ritchie (Sherlock Holmes, King Arthur: Legend of the Sword) goed hebben gekeken naar de originele animatiefilm uit 1992, waarin een vergelijkbare Genie was te zien, met de stem van wijlen Robin Williams.

Hieronder ook nog een officiële foto; de live action film is te zien vanaf 22 mei.37 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Tja het is een blauwe Will Smith...

Rich Art

Avatar

Tja... Hopelijk valt er nog een hoop bij te schaven...

De trailer maakt me überhaupt niet enthousiast eigenlijk. Het is me allemaal veel te kitsch.

aspers

Avatar

Ik heb ook een kitsch gevoel bij de film, maar kan natuurlijk ook bewust zijn gedaan. Een beetje dat Bollywood sfeertje. Past er natuurlijk ook wel bij! Ben hoe dan ook heel benieuwd!

Ibrahim

Avatar

Wat. Een. Teleurstelling.
Serieus. They had one job. ONE job!

En nog drie maanden voor de première.... oh lord. De problemen die ik er mee heb zijn niet meer te fixen.

Master Of Films

Avatar

Frietgezicht "Tja het is een blauwe Will Smith."
Wou net zeggen.

Khalidmocro

Avatar

Keek er naar uit .. maar sinds k de beelden heb gezien en zeker na vandaag word het steeds minder..

Alpha80

Avatar

Het had zoveel beter gekund,maar helaas...het zij niet zo.

Frietgezicht

Avatar

Onze eigen trots heeft ook wel een hele softe stem voor Jafar.

Ze hebben in ieder geval de juiste tapijt gecast en mijn favo charlie’s angel zit erin zie ik dus 2 pluspunten.

keepertje

Avatar

Ik hoop niet dat de smurfen in actie komen. Dit is natuurlijk wel een Bleu Face.

Maac

Avatar

Guy Ritchie kan voor geen meter meer regisseren. Jammer maar helaas.

Master Of Films

Avatar

Frietgezicht "en mijn favo charlie’s angel zit erin"
Maar is ze ook jouw favo Power Ranger?

David Mills

Avatar

Ai, dat ziet er heel matig uit. De nieuwe sneak peek van Dumbo ziet er daarentegen weer fantastisch uit!

Goku32

Avatar

Poehhh wat slecht dit zeg

Frietgezicht

Avatar

@ mof, offcourse! Zolang Salma Hayek en Gemma Arterton niet in dezelfde film zitten maakt zij grote kans op mijn favo te zijn.

Goku32

Avatar

Frietgezicht, de stem van Javar klinkt totaal niet, en waarom moesten ze will smith voor genie gebruiken Eingelijk echt heel slecht

Frietgezicht

Avatar

^ ja stom he goku. Maybe had robin williams geen zin erin.

Darthmar

Avatar

Tja Wil Smit die Will Smit speelt die alleen blauw is.

Ang3l

Avatar

Blue face!
Zullen de Smurven niet blij mee zijn....

ElroyBear

Avatar

Wauw de Avatar Sequel is uitgekomen dan ik verwachte....

ZaphodBeeblebrox

Avatar

Dit is een moeilijke, want op zich is het best goed gedaan. Ik zou in elk geval niet kunnen zeggen wat ze beter hadden kunnen doen met de mensen die ze hebben. Het grootste probleem is Will Smith. Pas op, ik ben een fan van Will Smith maar eerlijk is eerlijk, elk personage dat hij speelt is Will Smith die er gewoon wat anders uitziet in elke film. Robin Williams was in elke film iemand anders en ook al herkende je zijn gezicht en stem, elke rol was hij iemand anders: Hij was Peter Banning, hij was Patch Adams, hij was Genie, hij was Sean Maguire. Will Smith blijft Will Smith, charmant, vlot, grappig, serieus, maar altijd Will Smith. En dat gaat deze film helaas kraken vrees ik, ook als je ervoor open staat dat hij Genie is. Enfin, ik ga hem zeker checken want na Lion King is Aladdin mijn favoriete Disneyfilm. Hopend op het beste.

Civilian Supreme

Avatar

Waarom is zijn bovenlichaam cgi?!! Totaal onnodig!

SplashySleet20

Avatar

Komt er ook in Nederlandse dub versie

Ereptile

Avatar

Dumbo en vooral The Lion King zullen scoren. Aladdin daarentegen heb ik nog steeds weinig hoop voor. Al is Naomi Scott me toch een mooie dame!

Artificialis

Avatar

Will Smith blijft een verschrikkelijke keuze, maar goed.. Hij is nu in ieder geval groot en blauw. De trailers zijn wel beter dan de setfoto's die tot nu toe zijn verschenen. Jafar werkt misschien nog als ze hem zoveel mogelijk van de achterkant laten zien.

GreenHornet

Avatar

Ronnie Flex gaat Genie spelen in Nederlandse versie

Gigan72

Avatar

Pffffffff wat slecht zeg

STYD

Avatar

Ze hebben nog genoeg tijd voor de CGI. Laten we eerst een trailer afwachten. First look, special look. We hebben een trailer van 3:00 min nodig. Ik zie potentie, Opzich wat ik tot nu toe heb gezien ziet er goed uit. Early screenings waren wel goed ontvangen las ik.

ZaphodBeeblebrox

Avatar

Jafar kan misschien zelfs heel goed werken. Bij de originele versie druipt het kwaadaardige eraf in zijn design en weet je direct waarmee je te maken hebt. Een acteur die er net heel gewoon uitziet maar wrede dingen doet kan net een mooi contrast geven.

Tycho Nestoris

Avatar

Ik heb mij hier uitstekend mee vermaakt vandaag. Kreeg het doorgestuurd van maar liefst 4 verschillende mensen. Meestal een indicator dat er iets goed mis is.

jordicraft

Avatar

Muziek van de trailer klinkt wel uitermate goed.

ridjieddo

Avatar

Lijkt wel het werk van een photoshop hobbyist hoe dat gezicht van Will Smith op Genie kop is geplakt. Het gezicht beweegt niet eens goed mee :’)

Leon81

Avatar

Zo ziet de broadway versie eruit. Ik heb het gevoel dat ze hier meer naar toe willen.

https://youtu.be/FpT94oylSaU

Goku32

Avatar

ZaphodBeeblebrox nee totaal niet in de trailer komt Jafar helemaal niet evil over met die stem. Het klinkt niet als Jafar, kijk de animatie hoe evil dat begin stuk was.

ZaphodBeeblebrox

Avatar

Weet ik. Daarmee dat het ook een leuk contrast kan opleveren als je hem kwaadaardige dingen ziet doen. Zijn design in het origineel was gewoon evil. Ze zouden hem een pita kunnen laten eten en het zou lijken op een misdrijf, puur door hoe hij getekend is. Nu lijkt het tenminste logischer dat Aladdin hem vertrouwd om de grot in te gaan, omdat Jafar er vriendelijker uitzien. Des te groter de schok als hij achter zijn ware bedoelingen komt. Of het natuurlijk dat effect gaat hebben in de film is een andere vraag, maar het idee erachter is best goed.

Master Of Films

Avatar

ZaphodBeeblebrox "Nu lijkt het tenminste logischer dat Aladdin hem vertrouwd om de grot in te gaan, omdat Jafar er vriendelijker uitzien."
En toch had Disney beter Osama Bin Laden moeten gaan casten als Jafar. Nu is het "so on the nose obvious" dat Alladin nog naïever dan ooit van te voren.

ZaphodBeeblebrox

Avatar

Ik denk dat Bin Laden zich nie vrij kon maken :D En Aladdin is gewoon een goeie kerel die niet automatisch het slechtste in anderen ziet, zelfs als het er vanaf druipt zoals bij Jafar.

nieuwslaatste nieuws

meest populair