Celebrity

'Brad Pitt gespot op verjaardagsfeestje van ex'

En daar waren nog veel meer bekende sterren aanwezig!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jeffrey Kouters om 12:22 in Celebrity
Zaterdag vierde Hollywoodster Jennifer Aniston (Mother's Day, Storks) haar vijftigste verjaardag met een groot feest in de Sunset Tower in Los Angeles, Amerika. Eén van de aanwezigen was niemand minder dan haar ex-man Brad Pitt.

Jennifer Aniston mocht vorig weekend alweer vijftig kaarsjes uitblazen. Reden genoeg om een groot verjaardagsfeest te organiseren dus. Aniston vierde haar vijftigste verjaardag afgelopen zaterdag in de Sunset Tower en daar waren natuurlijk ook volop bekende sterren bij aanwezig. Zo waren onder meer Robert Downey Jr., Ellen DeGeneres en Gwyneth Paltrow, een andere ex-partner van Pitt, te gast.

Vriend of vijand
De paparazzi wisten echter nog één bijzondere gast te spotten, namelijk Brad Pitt. Aniston en Pitt gingen in 2005 na een huwelijk van vijf jaar uit elkaar. Toch zijn de twee schijnbaar altijd vrienden gebleven en hoewel ze elkaar niet vaak spreken, schijnen de twee sterren elkaar nog wel regelmatig een berichtje te sturen. Momenteel zit Pitt midden in een vechtscheiding met zijn ex Angelina Jolie. De kans dat Pitt en Jolie vrienden blijven, lijkt dan ook klein.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Sex met een ex kan vervelender zijn voor sommigen. Ze is nog steeds goed te behappen.

John Wayne

Avatar

Er is gisteravond een belangrijke filmprijs, de Bafta, uitgereikt. Jammer dat we daar niets over vernemen op FT maar goed dat we wel weten naar welk verjaardagsfeest Brad Pitt is geweest.

Frietgezicht

Avatar

^ idd en dat Taylor Lautner( Twilight) vandaag jarig is ook geen bericht van!

Sunspot

Avatar

Oh jee :D

nieuwslaatste nieuws

meest populair