Celebrity

'Brad Pitt gespot op verjaardagsfeestje van ex'

En daar waren nog veel meer bekende sterren aanwezig!

door FilmTotaal om 12:22 in Celebrity
Zaterdag vierde Hollywoodster Jennifer Aniston (Mother's Day, Storks) haar vijftigste verjaardag met een groot feest in de Sunset Tower in Los Angeles, Amerika. Eén van de aanwezigen was niemand minder dan haar ex-man Brad Pitt.

Jennifer Aniston mocht vorig weekend alweer vijftig kaarsjes uitblazen. Reden genoeg om een groot verjaardagsfeest te organiseren dus. Aniston vierde haar vijftigste verjaardag afgelopen zaterdag in de Sunset Tower en daar waren natuurlijk ook volop bekende sterren bij aanwezig. Zo waren onder meer Robert Downey Jr., Ellen DeGeneres en Gwyneth Paltrow, een andere ex-partner van Pitt, te gast.

Vriend of vijand
De paparazzi wisten echter nog één bijzondere gast te spotten, namelijk Brad Pitt. Aniston en Pitt gingen in 2005 na een huwelijk van vijf jaar uit elkaar. Toch zijn de twee schijnbaar altijd vrienden gebleven en hoewel ze elkaar niet vaak spreken, schijnen de twee sterren elkaar nog wel regelmatig een berichtje te sturen. Momenteel zit Pitt midden in een vechtscheiding met zijn ex Angelina Jolie. De kans dat Pitt en Jolie vrienden blijven, lijkt dan ook klein.

NieuwsFilm

meest populair