Algemeen

Lando krijgt kleine rol in 'Star Wars: Episode IX'

Toch een beetje teleurstellend nieuws.

door Jim Pedd om 12:28 in Algemeen
Toen Star Wars: The Force Awakens werd aangekondigd, dacht iedereen dat alle oorspronkelijke castleden zouden terugkeren. Helaas ontbrak Billy Dee Williams en konden we zijn Lando Calrissian ook in The Last Jedi niet zien. Maar voor de afsluiter van de Skywalker-sage, Star Wars 9, keert hij wel terug.

Nu lijkt het er echter op dat de acteur slechts een kleine rol krijgt. Dat meldt Making Star Wars op basis van bronnen binnen de productie van de blockbuster van regisseur J.J. Abrams. Volgens Making Star Wars heeft Lando slechts een kleine rol in het verhaal.

Heel klein
Naar het schijnt is de rol van Lando in Episode IX vergelijkbaar met die van Maz Kanata in de vorige twee films. Dat zou betekenen dat hij de hoofdpersonen helpt bij hun zoektocht naar een mysterieus voorwerp of object. Daarmee is er ook meteen de implicatie dat Lando hooguit in één of twee scènes zal zitten.

Vreemd is dat natuurlijk niet: Lando is nooit meer geweest dan een ondersteunend personage. Daar komt bij dat de focus van de nieuwe trilogie nu volledig ligt op de nieuwe personages: Rey, Kylo Ren, Finn en Poe Dameron. Hun verhalen staan centraal in de laatste Skywalker-film. Die is vanaf 20 december 2019 in de bioscopen te zien.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Laatste Skywalker film?

Alle Skywalkers zijn toch al dood?

Skihvo

Avatar

Kylo Ren is een Skywalker en misschien is Rey dat ook nog maar denk het niet aangezien ze vervolgfilms willen maken die niet over de Skywalkers gaan

Frietgezicht

Avatar

Als de rol toch zo klein is en hij dus niet posters enz hoeft te verschijning was het leuk geweest als het een verrassing was. Hoewel de geruchten er waren was Yoda ook wel leuk om te zien terwijl ik er niet op rekende.

Niet dat Lando nou zo’n boeiend karakter is maar toch...

Marklar

Avatar

zo een gemiste kans om alle karakters uit de vorige films zo een kleine en teleurstellende rol te geven. Alleen Han Solo had een grote rol in de eerste film, de rest totaal niet. En daar zat toch iedereen op te wachten

Guyon2002

Avatar

Fuckup Johnson had DJ in Last Jedi makkelijk kunnen vervangen voor Lando, maarja hè?

Monojaxx

Avatar

Krijgt IG-88 ook nog een klein rolletje?

Artificialis

Avatar

Godzijdank, elke minuut is er één teveel.

GreenHornet

Avatar

Kylo Ren is toch een Solo

nieuwslaatste nieuws

meest populair