Algemeen

Tijdreizen in 'Avengers: Endgame'?

Het lijkt er steeds meer op.

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Er is heel wat speculatie over het verloop van Avengers: Endgame. In die film proberen de Avengers de kwaadaardige plannen van Thanos (Josh Brolin) om te keren. Maar hoe? Nu is er mogelijk een bevestiging van een van de vele fantheorie├źn. Alleen lezen op eigen risico.

Acteur Samuel L. Jackson hintte tijdens een interview met de site Total Film dat Captain Marvel (Brie Larson) een belangrijk voordeel heeft op de Avengers. En dat voordeel zal ze vermoedelijk in gaan zetten tijdens de beslissende strijd tegen Thanos. Maar welk voordeel?

Captain Marvel
Tijdens het interview met de site Total Film vertelde Jackson dat Captain Marvel door de tijd kan reizen. Precies dat geeft haar een belangrijk voordeel tegen Thanos. "Ze kan dingen doen die verder helemaal niemand kan. Dus ze kan door de tijd reizen. Misschien kan ze zo vooruit springen, of juist naar achteren en uitzoeken waar de boel allemaal om gaat. Het feit dat ik twintig jaar later een pieper heb, is al een belangrijk iets waar we in Captain Marvel naar kijken."

Tijdreizen is iets waar fans heel wat over speculeren. De gedachte is dat de Avengers terug in de tijd reizen om de snap van Thanos om te draaien. Een interessante theorie, die bevestigd lijkt te worden door beelden vanaf de set, waarin we zien hoe de oorspronkelijke Avengers oude strijdtonelen bezoeken, waaronder het strijdtoneel van New York uit 2012.

Vanaf 2 mei in de bioscoop.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Tijdreizen in Captain Marvel het is zeker mogelijk.

Gremlin06

Avatar

Wat als ze niet tijd reizen maar naar een andere dimensie gaan?

lamoteg

Avatar

Heel juist Grem! Zeker in te calculeren

chefry1983

Avatar

Tijdreizen via een andere dimensie is ook mogelijk?
Of alles is onzin en is uitgevonden om de fans te dwarsbomen en op het verkeerde been te zetten.

Rutherford

Avatar

Ik hoop dat het tijdreizen toch uitgewerkt is op een manier dat onze helden toch iets moeten opofferen. Anders is het wel een beetje lame en makkelijk.

pete928s

Avatar

Captain mary sue zal dan wel de delorean gebruiken toch ?

zwiggelbig

Avatar

Tijdreizen lijkt mij wel een hele cheap ass manier om thanos te verslaan..

nieuwslaatste nieuws

meest populair