Daniel Radcliffe: uiteindelijk komt er een 'Harry Potter'-reboot

Want niets is heilig.

Acteur Daniel Radcliffe, die we hebben leren kennen als de titelheld uit de achtdelige Harry Potter-franchise, is ervan overtuigd dat er ooit een reboot komt van de franchise. Vreemd is dat niet: Warner Bros. investeert fors in het voortbestaan van de franchise met onder meer de vijfdelige Fantastic Beasts-reeks.

De franchise is uiterst populair, maar tegelijk doen de Fantastic Beasts-films het niet zo goed als die rond Potter. En dus zit er misschien wel iets in de woorden van Radcliffe over een reboot. Dat vertelde hij tijdens een interview met de site IGN.

Reboot mogelijk?
Radcliffe vertelde tijdens het interview dat hij gelooft in de mogelijkheid van een reboot. "Ik weet wel zeker dat er nog een versie van komt. Ik ben niet de laatste Harry Potter van onze tijd," aldus Radcliffe. "Het voelt alsof er op dit moment nog iets heiligs rond Harry Potter zit. Maar dat verdwijnt; dat glanslaagje zal uiteindelijk vervagen. Het zal interessant zijn om te zien of ze er een reboot van maken en of ze weer films of een televisieserie maken. Ik ben in elk geval heel benieuwd."

Zou jij een reboot van de Potter-franchise in de bioscoop willen zien?

NieuwsFilm

meest populair