Celebrity

'Miley Cyrus deelt foto op Valentijnsdag voor Liam Hemsworth (NSFW)'

Die twee hebben vast een dolle duikavond gehad.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey Kouters om 16:22 in Celebrity
Hollywoodster Miley Cyrus heeft op haar eerste Valentijnsdag als getrouwde vrouw een pikante foto het internet opgeslingerd voor haar man Liam Hemsworth. Haar boodschap is duidelijk, maar toch lijkt een pijnlijk kwaaltje roet in het eten te hebben gegooid.

Miley Cyrus (26) schaamt zich niet om haar wilde kant te tonen. Speciaal voor Valentijnsdag plaatste ze dan ook een opvallende meme op Twitter. Op het plaatje ligt Cyrus in een weinig verhullende outfit en in bijzondere positie op de motorkap van een auto. De desbetreffende foto is genomen tijdens haar Bangerz Tour in 2014. "Wanneer het Valentijnsdag is en je schat je gedag zegt", luidt de tekst bij de meme.

In haar tweet verklaart Cyrus nogmaals de liefde aan haar man Liam Hemsworth (29), met wie ze in december vorig jaar in het huwelijksbootje stapte. Hoewel de boodschap duidelijk lijkt, zal Hemsworth het voorlopig waarschijnlijk wat rustiger aandoen. Zaterdag werd hij opgenomen in het ziekenhuis, omdat hij last heeft van nierstenen. Daardoor kon hij ook niet mee naar de Grammy Awards.13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mav Damian

Avatar

Natuurlijk kan je zo iets verwachten bij haar.

McGraig

Avatar

Als ik met nierstenen in het ziekenhuis zou liggen en zo'n foto van mijn vrouw zag, zou ik mezelf wurgen met mijn katheter

ridjieddo

Avatar

Dat is toch een foto van Justin Bieber.

rainking

Avatar

Als haar moeder nou zo zou liggen, dan konden ze haar tenminste nog terug duwen.

Hyenas

Avatar

@rainking +10000 voor jou haha

MisterPink

Avatar

Leuk wijf. Op de tribute voor Chris Cornell was ze goed te doen.

Moviemagic

Avatar

Ik weet niet wat het is maar krijg spontaan zin in vis.

lamoteg

Avatar

Wat een vulgaire mens!

Goov25

Avatar

Die goeie ouwe tijd, toen we bij het plaatsen van plaatjes op FT nog de waarschuwing te zien kregen dat het niet aanstootgevend mag zijn.. Nu plaatst FT ze zelf ;)

MikeyMo

Avatar

Aangezien we de laatste jaren steeds meer verpreutsen, ben ik blij tenminste zij zo zelfverzekerd is en geniet van d'r seksualiteit dat ze dit soort dingen durft te droppen.

Ik denk dat die Hemsworth niets heeft te klagen thuis.

lamoteg

Avatar

Mikeymo, alstublieft wi!! Vulgaire taferelen hebben niets met preutsheid te maken.

Dutchy

Avatar

Je zou er maar mee getrouwd zijn....

nieuwslaatste nieuws

meest populair