Celebrity

'Miley Cyrus deelt foto op Valentijnsdag voor Liam Hemsworth (NSFW)'

Die twee hebben vast een dolle duikavond gehad.

door FilmTotaal om 16:22 in Celebrity
Hollywoodster Miley Cyrus heeft op haar eerste Valentijnsdag als getrouwde vrouw een pikante foto het internet opgeslingerd voor haar man Liam Hemsworth. Haar boodschap is duidelijk, maar toch lijkt een pijnlijk kwaaltje roet in het eten te hebben gegooid.

Miley Cyrus (26) schaamt zich niet om haar wilde kant te tonen. Speciaal voor Valentijnsdag plaatste ze dan ook een opvallende meme op Twitter. Op het plaatje ligt Cyrus in een weinig verhullende outfit en in bijzondere positie op de motorkap van een auto. De desbetreffende foto is genomen tijdens haar Bangerz Tour in 2014. "Wanneer het Valentijnsdag is en je schat je gedag zegt", luidt de tekst bij de meme.

In haar tweet verklaart Cyrus nogmaals de liefde aan haar man Liam Hemsworth (29), met wie ze in december vorig jaar in het huwelijksbootje stapte. Hoewel de boodschap duidelijk lijkt, zal Hemsworth het voorlopig waarschijnlijk wat rustiger aandoen. Zaterdag werd hij opgenomen in het ziekenhuis, omdat hij last heeft van nierstenen. Daardoor kon hij ook niet mee naar de Grammy Awards.NieuwsFilm

meest populair