Celebrity

Mariniers ontkennen boze en arrogante Tom Cruise op set 'Top Gun 2'

De acteur zou volgens een matroos herrie hebben geschopt tijdens de opnames.

door FilmTotaal om 06:00 in Celebrity
Na vierendertig jaar kunnen fans van Tony Scott's Top Gun een vervolg verwachten die momenteel de subtitel Maverick draagt. Tom Cruise en Val Kilmer zullen wederom van de partij zijn, maar volgen deze keer de regiestijl van Joseph Kosinski. Als we nieuwe roddels moeten geloven zou dit niet helemaal lekker zijn gegaan. Afgelopen vrijdag zei een matroos dat Cruise een monster op de set is.

Tegenover NCB 7 vertelde de man - die anoniem wil blijven - dat de 56-jarige Cruise niet door crewleden van de USS Theodore aangestaard of aangeraakt wilde worden. "Hij heeft hen kwaad gemaakt tijdens de opnames van de film. Hij was erg arrogant," aldus de matroos.

Verkeerd begrepen
Een militaire ambtenaar heeft de bovengenoemde uitspraken gezien en tracht dat nu recht te zetten jegens NCB 7. "Tom Cruise en de castleden gedroegen zich tijdens het filmen alleen maar hoffelijk en professioneel tegenover de matrozen. Een aantal van hen hebben de toelichting van de marine misschien verkeerd begrepen. Er is verteld dat ze de acteurs niet moesten benaderen tijdens het filmen en mochten ook hun telefoons niet op de set gebruiken."

Eén van de matrozen die Cruise en zijn collega's op de set begeleidde begrijpt de roddelpraatjes ook niet. "Op geen enkel moment zei hij tegen een matroos: 'Kijk me niet aan. Raak me niet aan.'"

Scientology
Volgens een hooggeplaatste persoon in de marine moesten de soldaten van de USS Theodore de filmcrew met respect behandelen. Kennelijk zou dat geen probleem zijn geweest. Vermoedelijk schuilt er meer achter de kwaadsprekerij. Nieuws over Cruise's waardeloze gedrag is namelijk begonnen door een bericht op Reddit en een website die tegen Scientology is - een geestelijke beweging die Cruise steunt.

NieuwsFilm

meest populair