Algemeen

Veel supergave 'Avengers: Endgame' fanposters

Alle Avengers verzamelen!

door Bram de Groot om 12:13 in Algemeen
Met opnieuw tientallen personages zal Avengers: Endgame bol staan van de superhelden. We krijgen minimaal de originele Avengers te zien en ook Josh Brolins Thanos keert weer terug. Een belangrijke rol is er ongetwijfeld ook voor Paul Rudds Ant-Man en uiteraard maakt Brie Larsons Captain Marvel haar debuut in een Avengers-film. Binnenkort zullen we ze gezamenlijk zien op een affiche; voor nu zijn er vooral heel veel fanposters en andere ontwerpen.

Hieronder dus een flinke reeks affiches en soortgelijke ontwerpen voor Avengers: Endgame. Het is slechts een greep uit wat er gemaakt wordt door bijvoorbeeld Bosslogic, de website IGN, Alastor_C en nog veel meer creatievelingen. Heb jij nog een andere opvallend affiche gezien voor Endgame? Laat deze dan achter op de gebruikelijke plaats.

De eerste is gelijk een meer officiële fan-banner. Deze maakte de bekendere fan-designer Bosslogic voor het Twitter-account van de Russo's.
Anthony en Joe Russo's Avengers: Endgame is de laatste film in de derde fase in het Marvel Cinematic Universe. Ook lijkt het de laatste film waarin Marvel-legende Stan Lee een cameo heeft. Vanaf 24 april moet Avengers: Endgame in de Nederlandse bioscoop te zien zijn. Ook in IMAX en 3D.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Een aantal zijn meh, een aantal zijn mooi gedaan o.a. we lost friend, we lost family. De uitschieter is de parodie poster van Far from home :D

eltorro

Avatar

Er zit weinig moois tussen, alleen de poster van Thanos en de stickers ziet er goed uit. Wel opvallend dat de Hulk zo vaak slecht gephotoshopt is.

Frietgezicht

Avatar

^ Die eronder met het schaakstuk vind ik mooi. En die mof zei ook.De Hulk lijkt wel 20 jaar jonger ofzo.

Novarellum

Avatar

Meeste zijn van Bosslogic. Hij is het volgen op Instagram waard.

chefry1983

Avatar

Sommige zien er wel gaaf uit. Stan Lee blijft een legende!

aspers

Avatar

Meh... niet heel erg enthousiast.

Doe mij dan maar deze of deze!

lamoteg

Avatar

Die 3de laatste van hawkeye, dat is een gevoelige snaar. Je kind verliezen. Wat een verdriet - wat een onherstelbare haat!!!

NieuwsFilm

meest populair