Celebrity

'Lady Gaga verbreekt verloving'

De geboren ster loopt vermoedelijk samen met Bradley Cooper over de rode loper.

door FilmTotaal om 11:26 in Celebrity
Zangeres en actrice Lady Gaga heeft haar verloving met haar vriend Christian Carino verbroken. Eerder gingen die geruchten al rond, maar nu heeft haar woordvoerder de relatiebreuk officieel bevestigd aan het Amerikaanse blad People. Met wie loopt Gaga dan nu aankomende zondag over de rode loper bij de Oscars?

In februari 2017 werd bekend dat Lady Gaga (32) verliefd was geworden op haar talentmanager Christian Carino (49). In oktober vorig jaar maakten de twee nog hun verloving bekend. Echter, deze week is bekend geworden dat Gaga en Carino een punt hebben gezet achter hun relatie. Een woordvoerder van Gaga heeft dat bevestigd tegenover People. "Hun relatie werkte simpelweg niet meer", meldt een insider.

Filmliefde
"Hun vrienden wisten altijd al dat hun relatie niet zou werken op de langere termijn", vervolgt het blad. Carino zou de relatie ook veel serieuzer hebben genomen dan Gaga. Eerder viel Gaga's verloving met acteur Taylor Kinney (Chicago Fire) ook al in het water. Het lijkt nu aannemelijk dat Gaga aankomende zondag met haar A Star is Born-collega Bradley Cooper over de rode loper bij de Oscars loopt.

NieuwsFilm

meest populair