Celebrity

'Lady Gaga verbreekt verloving'

De geboren ster loopt vermoedelijk samen met Bradley Cooper over de rode loper.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey Kouters om 11:26 in Celebrity
Zangeres en actrice Lady Gaga heeft haar verloving met haar vriend Christian Carino verbroken. Eerder gingen die geruchten al rond, maar nu heeft haar woordvoerder de relatiebreuk officieel bevestigd aan het Amerikaanse blad People. Met wie loopt Gaga dan nu aankomende zondag over de rode loper bij de Oscars?

In februari 2017 werd bekend dat Lady Gaga (32) verliefd was geworden op haar talentmanager Christian Carino (49). In oktober vorig jaar maakten de twee nog hun verloving bekend. Echter, deze week is bekend geworden dat Gaga en Carino een punt hebben gezet achter hun relatie. Een woordvoerder van Gaga heeft dat bevestigd tegenover People. "Hun relatie werkte simpelweg niet meer", meldt een insider.

Filmliefde
"Hun vrienden wisten altijd al dat hun relatie niet zou werken op de langere termijn", vervolgt het blad. Carino zou de relatie ook veel serieuzer hebben genomen dan Gaga. Eerder viel Gaga's verloving met acteur Taylor Kinney (Chicago Fire) ook al in het water. Het lijkt nu aannemelijk dat Gaga aankomende zondag met haar A Star is Born-collega Bradley Cooper over de rode loper bij de Oscars loopt.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

chefry1983

Avatar

Alle vrijgezelle mannen: grijp je kans!

PRIME

Avatar

Vanaf dat ik Star is Born zag zei ik al dat hun chemie echt niet volledig gespeeld is.

Nadat zij twee weken geleden Cooper op het podium trok voor een duet in Vegas en dat door iedereen gefilmd werd (waar ze innig naast elkaar zaten) wist ik het wel zeker.

We zullen zien of Cooper met Shayk over de rode loper gaat. Zo niet, dan zal het niet lang duren voor die twee naar buiten komen met hun relatie.

GreenHornet

Avatar

Relatie zal ook wel deels door Cooper zijn gestrand.

Frietgezicht

Avatar

@ Prime Verlinde, ok top maar nobody cares.

nieuwslaatste nieuws

meest populair