Algemeen

Nieuwe 'Ghostbusters' gaat alles goed doen

Dat belooft de regisseur, Jason Reitman.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jim Pedd om 07:58 in Algemeen
Sony wil absoluut niet dat de nieuwe reboot van de Ghostbusters-franchise, die in de zomer van 2020 in de bioscoop moet draaien, net zo'n flop wordt als Paul Feigs project uit 2016. Duidelijk is dat regisseur Jason Reitman er alles aan gaat doen om dat niet te laten gebeuren.

Tijdens de Bill Burr Podcast vertelde Reitman dat hij een liefdesbrief aan de oorspronkelijke film gaat maken. "Dit is een liefdesbrief aan Ghostbusters," begon Reitman. "Ik hou van deze franchise. Ik groeide op met de franchise. Ik zie mezelf als de eerste Ghostbusters-fan. Ik was zeven jaar oud toen die film uitkwam en ik hou ervan. En dus wil ik een film maken voor mijn medefans."

Ouderwetse film
"We gaan op elke mogelijke manier proberen de oorspronkelijke technieken te gebruiken en de film teruggeven aan de fans," ging de regisseur verder. Dat gaat men doen door de technieken die bij de oorspronkelijke film gebruikt werden gewoon weer toe te passen. Niks fancy computertechnieken dus, maar gewoon een ouderwetse en leuke film.

In een reactie op Twitter laat Feig overigens weten Reitman van harte te steunen:

De nieuwe reboot van Ghostbusters is vanaf 10 juli 2020 in de bioscoop te zien.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

adofmirosch

Avatar

Ben benieuwd, ben ook meer een fan van oude special effects.Heerlijk!

Renegade

Avatar

Dat klinkt goed. Nu ook die Indiana Jones zonder die computer animaties en ik ben een gelukkig man.

ZaphodBeeblebrox

Avatar

Goed nieuws.

Maar het valt me toch weeral op hoe mensen hun meningen lijken te veranderen met de windrichting bij dit soort films met elk nieuws dat er komt. Zeker hier bij deze film.
Teaser-trailer kwam uit: veel mensen blij en nieuwsgierig.
Nieuws kwam dat de hoofdrolspelers kinderen gingen zijn: ineens massa's negativiteit want 'kinderen en vrouwen kunnen niet acteren, hebben geen humor of goede timing, blablabla'.
Nu weer dit nieuws dat ze willen teruggrijpen naar de ouderwetse manier van filmen, weer zijn de eerste reacties positief.
Wil ik niets negatief mee zeggen ofzo, maar het valt me gewoon op en het komt me eerlijk gezegd lachwekkend over.

Gigan72

Avatar

Iedereen weet dat de film vol CgI komt te zitten
Dit is gewoon gelul net als van Steven Spielberg die zei dat ook gevolg was 540 shots met Cgi in indy 4.

Ze zeggen dit alleen maar voor de fans
Maar goed we gaan het zien.

nieuwslaatste nieuws

meest populair