Celebrity

'Woningbrand pakte positief uit voor relatie Miley Cyrus & Liam Hemsworth'

De heftige bosbranden waren een laatste duwtje in de rug om te gaan trouwen.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey Kouters om 09:44 in Celebrity
In november vorig jaar zagen Hollywoodsterren Miley Cyrus en Liam Hemsworth hun villa in Californië, Amerika, in vlammen opgaan. In een nieuw interview met Vanity Fair vertelt Cyrus dat het verliezen van hun huis haar relatie met Hemsworth, ondanks het verdriet, toch goed heeft gedaan.

Een grote bosbrand in Californië heeft eind vorig jaar vele huizen vernietigd. Ook de woning van Miley Cyrus (26) en Liam Hemsworth (29) werd haast volledig in as gelegd. "Het doet pijn dat al die herinneringen, foto's en andere spulletjes waar ik van hield, verdwenen zijn", vertelt Cyrus. "Toch voel ik me door deze ervaring ook weer meer mens".

Brand werkte als lijm
Een maand later trouwde het stel. De brand blijkt het stel het laatste zetje te hebben gegeven om eindelijk naar het altaar te stappen, want de twee beroemdheden waren al sinds 2012 verloofd. "Als je zoiets samen meemaakt, werkt dat als lijm", legt Cyrus uit. "Alleen wij twee kunnen begrijpen wat we precies hebben meegemaakt".

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

PRIME

Avatar

Ah ja, alleen hun twee kunnen dat begrijpen inderdaad. De families van de 85 mensen die overleden zijn in die brand snappen er niks van, of de honderden mensen wiens huis ook in rook is opgegaan.

Af en toe kunnen celebs beter hun mond dichthouden.

nieuwslaatste nieuws

meest populair