Celebrity

'Meghan Markle weigerde cadeaus uit te pakken tijdens peperdure babyshower'

De kersverse hertogin vierde dit bijzondere feestje in New York.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey Kouters om 16:46 in Celebrity
Deze week vond de babyshower van de hertogin van Sussex en voormalig actrice Meghan Markle (Suits) plaats in New York en daar waren natuurlijk vele bekende vriendinnen van haar bij aanwezig. De cadeaus die ze kreeg wilde ze echter niet uitpakken.

Meghan Markle (37) is op dit moment hoogzwanger van haar eerste kindje dat ze samen met de Engelse prins Harry verwacht. Eerder deze week vierde ze haar babyshower in New York, Amerika. Gayle King, presentatrice van CBS This Morning, was ook uitgenodigd en heeft een opvallend detail verklapt over het verder erg besloten feestje.

Geen cadeautjes uitpakken
Markle schijnt te zijn overladen met cadeaus voor haar aankomende kleine. Toch heeft ze geen enkel cadeau uitgepakt. "Ze wilde dat graag thuis in Londen doen, samen met haar man", onthult King in haar programma. "Verder houd ik m'n mond. Meghan is erg gesteld op haar privacy, dus zij moet zelf bepalen wat ze hierover naar buiten brengt.".

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Hoop dat we het wel alsnog te horen krijgen wat ze allemaal gekregen hebben!

Gigan72

Avatar

Wow dit is toch echt het nieuws van de dag op FT ... bedankt me dag zou echt kut zijn geweest zonder dit wereld nieuws...

tk1989

Avatar

Is dit zo bijzonder? Sterker nog; heb wel eens begrepen dat mensen die doen omdat ze niet willen dat er een soort van "strijd" ontstaat tussen bezoeker om het mooiste, grootste of duurste cadeau...

Jeroen Pasman

Avatar

Ik lees deze site omdat ik geinteresseerd ben in FILMS en SERIES. Niet in dit soort rare roddelpraatjes. Dan koop ik de story wel

GreenHornet

Avatar

Dit bericht is meer voor serietotaal

Sunspot

Avatar

Wat is dat voor titel haha.

Respect voo rhaar dat ze het thuis met man en zo wilt doen, dat maakt het juist mooier :)

GreenHornet

Avatar

Heel slim van haar zo zullen we nooit te weten komen wat ze gekregen heeft.

Shifty777

Avatar

Jezus Filmtotaal, ik weet dat jullie laatst aangaven dat wij niet moeten zeuren over taalfouten, maar ieder artikel zit er vol mee. Een typefout kan gebeuren, maar structurele fouten zoals hier "me man" zouden echt niet moeten kunnen!

Goov25

Avatar

Euhm... Waarom is dit nieuws @FT?

nieuwslaatste nieuws

meest populair