'Trump feliciteerde Miley Cyrus met spraakmakende twerkoptreden (NSFW)'

'Trump feliciteerde Miley Cyrus met spraakmakende twerkoptreden (NSFW)'

De huidige Amerikaanse president genoot schijnbaar ook van haar bijzondere dansje.

In het Amerikaanse blad Vanity Fair verscheen recentelijk een uitgebreide portretschets van Hollywoodster Miley Cyrus. Daarin vertelt Cyrus onder meer dat zij ooit een telefoontje kreeg van Donald Trump na haar fameuze twerkoptreden bij de MTV VMA's. Tegenwoordig is Cyrus een uitgesproken tegenstander van Trump.

Miley Cyrus (26) shockeerde de wereld in 2013 met haar twerkdansje tijdens de MTV VMA's. Na die show bleef ze overnachten in de Trump Tower, waar ze de volgende morgen werd wakker gebeld door niemand minder dan Donald Trump zelf. Trump wilde haar feliciteren met haar veelbesproken twerkoptreden. "Hij vond het geweldig", deelt Cyrus.

Gevaarlijke president
"En nu is hij onze president", verzucht ze. "Ik weet dat ik gezegd heb dat ik het land uit zou gaan als hij president zou worden". Cyrus hoopte dat de Amerikanen zouden inzien dat Trump gevaarlijk is. "We hadden echt het idee dat mensen naar ons zouden luisteren, zich zouden realiseren dat Trump schadelijk is voor ons land", vertelt ze aan Vanity Fair.

Trotse activiste
Cyrus geeft toe dat die missie duidelijk niet is geslaagd, maar bleef toch wegens haar activistische houding. "De wereld draait ook door zonder mij", zegt ze. "Ik ben een trotse activiste en kan mensen niet alleen achterlaten in een land dat geleid wordt door een racistisch, seksistisch en haatdragend persoon". Bekijk Cyrus' optreden hieronder (NSFW)!



NieuwsFilm

meest populair