Algemeen

Vier tieners in hoofdrol 'Ghostbusters'-reboot

Langzaam komt er meer nieuws binnen.

door Jim Pedd om 06:37 in Algemeen
Heel langzaam komen er nieuwe details binnen over de aanstaande Ghostbusters-film van regisseur Jason Reitman. De film speelt zich af in dezelfde wereld als de eerste twee films, in tegenstelling tot de reboot uit 2016. En nu horen we iets meer over de rollen.

Onlangs nog bleek dat de film twee jonge kinderen in de hoofdrol zou krijgen. Het blijkt dat er nog eens twee kids zijn met een hoofdrol. Volgens The Hollywood Reporter volgen we straks twee duo's elk bestaande uit een broer en een zus. Elk moet tussen de 12 en 17 jaar oud zijn. Twee van de vier nieuwe Ghostbusters worden dus vrouw en twee man.

Voor de fans
Kortgeleden vertelde regisseur Reitman nog dat het zijn intentie was om de film te maken voor de fans. Er wordt dan ook vooral veel teruggegrepen op oude en klassieke elementen uit de franchise. Ook zijn er plannen om scènes op soortgelijke wijze als de oude films te maken. Dat betekent dat we heel wat praktische effecten te zien krijgen!

Een plot is er nog niet en het is ook niet zeker of de oorspronkelijke castleden terug kunnen keren. Vanaf 10 juli 2020 in de bioscoop.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sand

Avatar

"Twee van de vier nieuwe Ghostbusters worden dus vrouw en twee man." @FT, lezen jullie ooit iets na? :p :p

Devenace

Avatar

Ze zijn toch niet geinspireerd door Stranger Things en hun Halloween kostuumpjes he :D

JayBee

Avatar

Dat beloofd weinig goeds.. klinkt als een soft-reboot. Ik voorspel weer een hilarisch vernietigende review van Mr. Plinkett

Gremlin06

Avatar

''Er wordt dan ook vooral veel teruggegrepen op oude en klassieke elementen uit de franchise. Ook zijn er plannen om scènes op soortgelijke wijze als de oude films te maken. Dat betekent dat we heel wat praktische effecten te zien krijgen!''


hopelijk wel die had zo zijn charme tegenover die CGI van tegenwoordig

nieuwslaatste nieuws

meest populair