Spannende nieuwe trailer Jordan Peele's 'Us'!

Spannende nieuwe trailer Jordan Peele's 'Us'!

De horrorfilm draait over krap een maand in de bioscoop.

Er is een nieuwe internationale trailer vrijgegeven voor Jordan Peele's Us. De mysterieuze horrorfilm ziet er behoorlijk angstaanjagend uit en dat belooft dus heel wat goeds. In de film is een familie zijn eigen ergste vijand, maar op een heel innovatieve manier.

In de film spelen Lupita Nyong'o en Winston Duke een echtpaar dat met de kinderen een weekje weg gaat. Eenmaal in hun strandhuisje lijkt alles prima, tot op een gegeven moment een mysterieus echtpaar aanklopt. Mysterieus en opvallend, want het echtpaar ziet er precies hetzelfde uit als zijzelf. En dus moet het gezin vechten tegen dubbelgangers, die elke zet die ze maken kennen, nog voordat ze er zelf aan gedacht hebben.


De horrorfilm is de tweede regiefilm van Peele, nadat hij zijn debuut maakte met Get Out. De verwachtingen zijn dan ook hooggespannen en gelukkig heeft hij daar een topcast voor weten te verzamelen. Naast Nyong'o en Duke spelen ook Yahya Abdul-Mateen II en Elisabeth Moss hoofdrollen. Vanaf 21 maart in de Nederlandse bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair