'Knight Rider'-reboot in de maak

'Knight Rider'-reboot in de maak

Nog een klassieke serie die terugkeert.

Acteur David Hasselhoff hint ernaar dat er binnenkort nieuwe ontwikkelingen aangekondigd worden rond de Knight Rider-reboot. De tv-serie uit de jaren tachtig maakte van Hasselhoff een actieheld, en sinds 2002 is er een reboot in de maak. Sinds 2015 is Hasselhoff ook daadwerkelijk verbonden aan die reboot.

In de serie speelde Hasselhoff de rol van Michael Knight. Hij is iemand die het opneemt tegen de georganiseerde misdaad en doet dat met behulp van een onverwoestbare, zelfbewuste auto. Al enige tijd wordt er gekeken naar een reboot en nu lijkt er iets concreets aan te komen.

Reboot op komst
Hasselhoff sprak met Mirror UK dat er lange tijd gesproken is over een revival van de serie. "We hebben het een jaar of acht, negen geleden over een nieuwe serie gehad," begon Hasselhoff. "Maar die wilden ze zonder mij maken." Daar ging de acteur mee akkoord, maar er kwam uiteindelijk geen serie.

Maar sindsdien zijn er nieuwe ontwikkelingen geweest en lijkt het erop dat er iets concreets aan zit te komen. Mogelijk zelfs een filmversie van de franchise. "De Knight Rider zal weer rijden," belooft Hasselhoff, alhoewel hij "eigenlijk niets mag zeggen". Fans moeten vooral wachten en dan volgt er vanzelf iets officieels!

NieuwsFilm

meest populair