Krachtige beelden 'Shazam!'

Krachtige beelden 'Shazam!'

DC's nieuwste superheld komt er in april aan.

Een superheld zo groot als Superman, met de interesses van een vijftienjarige. In Shazam! zie je hoe dit gaat uitpakken. Het is Zachary Levi die de gespierde held speelt en Asher Angel zien we als zijn alter ego Billy Batson. Hieronder een tv-trailer met flink wat nieuwe beelden! SHAZAM!!

David F. Sandbergs Shazam! zal een vervolg moeten geven aan het enorme succes van Aquaman. En dat wordt geen gemakkelijke opgave. Deze meest recente DC-superheldenfilm wist afgelopen maanden meer dan een miljard dollar te verzamelen aan de wereldwijde bioscoopkassa's en werd voor een DCEU-film ook erg redelijk ontvangen. Van Shazam!, dat meer een komedie zal zijn, wordt een Noord-Amerikaanse start van zo'n $50 miljoen verwachten.


De zevende film in het DC Extended Universe biedt ook rollen aan Mark Strong (Green Lantern, Kingsman: The Golden Circle) als de slechterik Doctor Thaddeus Sivana. Daarnaast zien we Jack Dylan Grazer als de soort sidekick Freddy Freeman en duiken ook Djimon Hounsou (The Wizard), Adam Brody, Ross Butler en Natalia Safran (Mrs. Sivana) op.

DC's Shazam! debuteert op 4 april in de Nederlandse bioscoopzalen!

NieuwsFilm

meest populair