Algemeen

Asher Angel speelt Billy Batson in 'Shazam!'

Jonge alter ego voor superheld gevonden.

door Bram de Groot om 11:17 in Algemeen
De rolverdeling in Warner Bros. en New Line's Shazam! wordt steeds meer duidelijk. Via Variety wordt duidelijk dat de jonge Asher Angel, bekend uit de tv-serie Andi Mack, de rol gaat spelen van Billy Batson, het jochie die zich kan transformeren in de titelheld. Dit doet hij door enkel "Shazam!" te roepen.

Shazam! of Captain Marvel wordt gespeeld door Zachary Levi. Actrice Grace Fulton zou in gesprek zijn om één van Billy's vrienden te spelen en Mark Strong is in beeld om invulling te geven aan de slechterik Doctor Sivana.

In de film van regisseur David F. Sandberg zal geen rol weggelegd zijn voor Dwayne Johnson, zoals eerder bevestigd. Hij richt zijn pijlen op de solofilm Black Adam waarin hij te zien is als het titelpersonage. Waar Shazam! al geprikt is voor april 2019, moet Black Adam nog op de verschijningskalender geplaatst worden. Beide films komen naar verwachting los te staan van de huidige films rond de Justice League-helden.

Hieronder Asher Angel / Billy Batson:8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Steve-O

Avatar

Casting gaat zo te zien tot zover prima. Ik ken het werk van deze jongen niet maar ik neem aan dat hij talent heeft en het is natuurlijk goed dat ze niet meteen voor een jongen van Stranger Things of IT gegaan zijn :P
Gezien de tal van superhelden films waarbij de een nog vreemder is dan de ander zal menig mens hier denk ik niet zo van opkijken. Al is het wel belangrijk wat voor een toon Sandberg neer gaat zetten. Een serieuze superhelden-film zou dit niet moeten worden.

Ik moet zeggen dat ik hier steeds meer benieuwd naar ben. Ik ben benieuwd wie er gekozen gaan worden als cinematograaf en componist. Elfman lijkt me hier zeer geschikt voor eerlijk gezegd.

Frietgezicht

Avatar

Wel lekker hoor als je achternaam Angel is. Op school of met uitgaan zit je daardoor al dichterbij de slipjesinhoud van de dames. Ik moest het doen met 'naaktgeboren'

Fredius

Avatar

@frietgezicht stop nou ff met die kinderachtige puberale opmerkingen. Das leuk voor Facebook en draagt hier niets bij aan de discussies.

Steve-O

Avatar

Ik vind het wel lachen

Frietgezicht

Avatar

@ Fredius, die discussies waarin jij zoveel indruk maakt? Ondanks die puberale opmerkingen doe ik nog mee aan discussies en jij? Je hebt in ieder geval met je sterke standpunten nog geen indruk achtergelaten bij mij.

Frietgezicht

Avatar

Even je reacties bekeken en welke discussies heb jij aan deel genomen?

Kijk Steve O heeft altijd een goede eigen mening en bijdrage. Soms gaat hij iets te technisch in op details rond het beeld en geluid waardoor 95% die dat niet meer begrijpt afhaakt(waaronder ik) maar buiten dat altijd duidelijk.

Wanneer ga jij iets zeggen dat ik niet vergeet want ik weet niet eens wie jij bent.

Decepticon

Avatar

Shazam lijkt echt van de grond te komen, hartstikke mooi.

Fredius

Avatar

@Frietgezicht, ik ben hier omdat ik lekker over films wil lezen en af en toe gewoon iets deel. Niets meer en niets minder. Ik ben niet uit op discussie. Als we gewoon op een normale manier over film praten is er niks aan de hand.

NieuwsFilm

meest populair