Waarom 'Avengers: Endgame' een spoiler is

Waarom 'Avengers: Endgame' een spoiler is

De titel was lange tijd een geheim en toch een anticlimax toen hij onthuld werd.

Lange tijd werd de titel van Avengers: Endgame geheimgehouden. Het zou een spoiler zijn voor de film van regisseurs Anthony en Joe Russo. Later liet Marvel-baas Kevin Feige weten daar spijt van te hebben, al werd de titel desondanks geheimgehouden.

Toen de titel uiteindelijk onthuld werd, bleek dat Avengers: Endgame te zijn. Maar het was een beetje een anticlimax, want echt een spoiler leek die titel niet te zijn. En dus vroeg de site Collider aan Feige waarom de titel zo lang geheim was gehouden. Feige gaf toe dat het niet echt een spoiler was, maar vond het wel een goede beslissing.

Geheimhouding titel
Op de eerste plaats herhaalde Feige tegenover Collider dat de geheimhouding enigszins buiten proportie was. "Maar het was een spoiler, want als je voordat Infinity War uitkwam hoorde dat de volgende film Endgame zou gaan heten, dan wist je ook dat Infinity War geen echt einde zou hebben. Maar het was de titel vanaf het moment dat we bedachten dat we twee films wilden maken. Grotendeels omdat, nou ja... het ligt er zo. Ik bedoel, je ziet het opgebouwd worden in Ultron. "

In zekere zin heeft Feige natuurlijk gelijk, al is het wat overdreven. In eerste instantie werd Endgame aangekondigd als Infinity War: Part 2. We wisten dus al dat de film zou volgen op Infinity War en er hoe dan ook mee te maken zou hebben. In die zin is de titel wat ons betreft dus niet echt een spoiler.

Avengers: Endgame is vanaf 27 april in de bioscoop te zien.

NieuwsFilm

meest populair