Keiharde en bloederige trailer 'Hellboy'!

Keiharde en bloederige trailer 'Hellboy'!

Ja, dat is een gozer uit de hel.

Zijn bijnaam is Red en in deze film zal het bloed rijkelijk vloeien. Het is David Harbours Hellboy die in de nieuwe Red Band trailer voor zijn film flink te keer gaat, zowel in de hel als op aarde. Ook zijn er twee nieuwe posters! Bekijk de beelden hieronder.

In de reboot Hellboy zien we het personage uit de comics Dark Horse Comics voor een derde keer op het witte doek. Het is dus niet de afsluiting van Guillermo del Toro's Hellboy-trilogie. Deze zal voor altijd niet afgerond blijven met de twee delen uit 2004 en 2008. De R-rated reboot van regisseur Neil Marshall (The Descent) staat gepland voor 12 april. Hieronder de nieuwe trailer:


In Hellboy moet Red zich klaarmaken voor het slagveld met een krachtige en middeleeuwse tovenares die probeert de complete mensheid te vernietigen. Dit is Milla Jovovichs Blood Queen. Hellboy krijgt hulp van onder meer Ian McShane's Trevor Bruttenholm, Sasha Lane's Alice Monaghan en Daniel Dae Kims Major Ben Daimio. Andere personages zijn Brian Gleesons Merlin, Penelope Mitchells Ganeida en Thomas Haden Churchs Lobster Johnson. Hieronder twee nieuwe affiches.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair