'Rambo: Last Blood' krijgt releasedatum

'Rambo: Last Blood' krijgt releasedatum

Sylvester Stallone zal nog eenmaal te zien zijn als de getraumatiseerde oorlogsheld.

Rambo: Last Blood, het vijfde deel in de actie-franchise, bereikt op 20 september 2019 de Amerikaanse bioscopen. Lionsgate heeft dit gisteren aangekondigd. Adrian Grunberg regisseert de film, waarin Sylvester Stallone de hoofdrol speelt. Bijrollen zijn weggelegd voor Paz Vega, Sergio Peris-Mencheta en Yvette Monreal. Het is inmiddels alweer 11 jaar geleden dat we Stallone voor het laatst zagen als John Rambo. Hij is 73 jaar oud als de film de bioscopen bereikt.

In Rambo V zien we hoe John Rambo op zijn ranch in Arizona omgaat met zijn posttraumatische stress en hier en daar klusjes uitvoert voor mensen. Wanneer zijn goede vriendin Maria hem laat weten dat haar kleindochter vermist is geraakt tijdens een feestje in Mexico, reist Rambo de grens over om het meisje terug te vinden. Al snel stuit Rambo op een groep mensenhandelaars, wat leidt tot de nodige gewelddadige taferelen.

Het is nog onbekend wanneer Rambo: Last Blood in de Nederlandse bioscopen zal draaien, maar die datum zal niet veel afwijken van de Amerikaanse release.

NieuwsFilm

meest populair