'Fantastic Beasts 3' loopt vertraging op

'Fantastic Beasts 3' loopt vertraging op

Derde deel loopt vertraging op.

Het tweede deel in de franchise Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald van verleden jaar heeft de Potter-franchise geen goed gedaan. Het was al bekend dat de opnames voor de film vertraging op hebben gelopen en nu mag nagenoeg zeker aangenomen worden dat de film niet volgend jaar verschijnt.

Even geleden werd duidelijk dat Denis Villeneuve's Dune op 20 november 2020 is geprikt en doordat deze film net als de Fantastic Beasts-films wordt verspreid door Warner Bros. mag aangenomen worden dat niet beide films op die dag verschijnen.

Algemeen werd aangenomen dat Fantastic Beasts 3 op 20 november 2020 zou verschijnen. Warner Bros. heeft de film echter nooit voor die datum aangekondigd. Aangezien Fantastic Beasts 2 eerder de november 2018-positie van een reeds aangekondigde "Untitled WB Event Film" innam werd aangenomen dat deel drie de november 2020-positie van een andere "Untitled WB Event Film" zou invullen. Dit blijkt nu dus Dune.

Overigens staan er voor 2021 en verder flink wat "Untitled WB Event Film"-data gepland, ook in november. Mogelijk kiest Warner Bros. vanaf nu voor een zomerrelease voor de resterende drie Fantastic Beasts-films.

NieuwsFilm

meest populair