'Orlando Bloom & Katy Perry gaan volledig naakt op huwelijksreis'

'Orlando Bloom & Katy Perry gaan volledig naakt op huwelijksreis'

Zolang er maar geen pottenkijkers in de buurt zijn!

Het Britse tijdschrift Heat meldt dat filmacteur Orlando Bloom en zijn verloofde zangeres Katy Perry voorbereidingen aan het treffen zijn voor een bijzondere huwelijksreis. De twee willen namelijk het liefst poedelnaakt bivakkeren op een afgelegen locatie.

Onlangs werd bekend dat Orlando Bloom (42) en Katy Perry (34) zich verloofd hebben. Het stel schijnt al druk bezig te zijn met de voorbereidingen voor het huwelijksfeest en heeft ook al plannen voor een bijzondere huwelijksreis. Bloom en Perry willen namelijk op 'nudisten-huwelijksreis', zo weet een insider te vertellen aan Heat.

Skinny dipping in the dark
De twee beroemdheden willen een afgelegen locatie boeken voor hun naaktvakantie. "Orlando wil graag dat ze één worden met de natuur en hun vrije geest kunnen omarmen", vertelt de insider aan het blad. Perry maakt zich wel zorgen over eventuele pottenkijkers. Desondanks is ze niet tegen het idee, 'zolang de locatie maar écht afgelegen is'.

Geen schaamte
Dat Bloom van nudistenvakanties houdt, is al langer bekend. In 2016 kwam hij wereldwijd in het nieuws toen de Italiaanse paparazzi hem naakt peddelend op een surfplank had gefotografeerd tijdens een vakantie. Later zei Bloom in een interview dat hij zijn kleren nooit had uitgetrokken als hij wist dat er fotografen op de loer lagen.

NieuwsFilm

meest populair