Schurk 'Black Widow' lijkt bekend

Schurk 'Black Widow' lijkt bekend

Scarlett Johansson krijgt het zwaar.

Binnenkort begint de productie van Black Widow, de langverwachte en ook absoluut welverdiende solofilm voor Scarlett Johanssons Marvel-personage. Het script komt van Ned Benson en nu horen we voor het eerst een gerucht over de schurken.

That Hashtag Show stelde in de herfst nog dat Marvel zocht naar een acteur van een willekeurige etniciteit om de schurk te spelen. Nu is die zoektocht specifieker gemaakt. Er wordt gezocht naar een zwarte Britse of Afrikaanse acteur van 30 tot 45 om een "harde, gevaarlijke en mysterieuze" schurk te spelen.

Wie dan?
De grote vraag is natuurlijk welke schurk Natasha Romanoff het dan tegen op moet nemen. Het gerucht was lange tijd dat het de schurk Red Guardian zou zijn. Maar daar lijkt het niet meer op en lijkt alleen Tony Masters, ofwel Taskmaster, nog te passen.

Tony Masters is in de comics een oud-huurling die elke kracht die hij maar tegenkomt, ook krijgt. Hij ziet er in de comics uit als een zwarte man van middelbare leeftijd. Overigens verliest Taskmaster zijn krachten zodra de persoon van wie hij ze kopieert weer uit de buurt is, maar het is wel een interessante invalshoek.

De film heeft nog geen releasedatum.

NieuwsFilm

meest populair