Algemeen

DC-film 'The Trench' eerder dan 'Aquaman 2'

Hoop DC-films onderweg.

door Bram de Groot om 09:15 in Algemeen
Recent werd duidelijk dat Aquaman 2 gepland staat voor december 2022. Dit is over vier jaar. Eerder dit jaar werd bekend dat Warner Bros. ook werkt aan een spin-off rond The Trench. Nu heeft producent Peter Safran iets meer duidelijkheid gegeven over de laatste.

Volgens de producent zal The Trench, over die vreemde duistere wezens, eerder dan het vervolg op Aquaman verschijnen in de bioscoop.

"We hebben altijd, zelfs al vanaf de eerste moment, genoten van het idee van een Trench-film," aldus Safran tegenover The Hollywood Reporter. "Toen het publiek ze in de film omarmde, vooral de soort van mierenscène waarin de wezens Arthur en Mera volgen tot diep in de diepte, wisten we dat we daar iets heel speciaals hebben. We wisten wat die film zou moeten worden. En daarom vermoed ik dat deze aanzienlijk eerder dan Aquaman 2 verschijnt."

Geen Aquaman en Mera
Ook meldde Safran dat Jason Momoa's Aquaman en Amber Heards Mera niet terugkeren in The Trench en dat de film zich zal afspelen na de eerste Aquaman. De kans is dus aanwezig dat de film in 2020 of eerder in 2021 verschijnt.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Utah

Avatar

Ik zie hier weinig potentie in. Maar goed, Aquaman heeft zich ook bewezen ondanks matig ontvangen promotiebeelden.

deregtx

Avatar

Hoe kun je over die saaie beesten nu een hele film maken?..

NieuwsFilm

meest populair