Algemeen

Oorspronkelijke 'Ghostbuster' keert terug!

Ernie Hudson tekent voor Ghostbusters 3.

door Jim Pedd om 06:38 in Algemeen
Als je fan bent van de Ghostbusters-franchise, zal je enigszins teleurgesteld zijn geweest met de reboot uit 2016. Daarin kwamen geen van de oorspronkelijke personages voor. Een gebrek, maar de reboot die momenteel gemaakt wordt door Jason Reitman, moet dat goedmaken.

Deadline meldt dat Ernie Hudson getekend heeft voor een rol in de nieuwe Ghostbusters-film. Deze zou mogelijk ook de andere twee nog overgebleven acteurs, Bill Murray en Dan Akyroyd uit het origineel, terugbrengen. Alleen Harold Ramis, die enige jaren geleden overleed, zal dan niet terugkeren.

Aankomende reboot
Er is uiterst weinig bekend over deze reboot. De film staat te boek als Ghostbusters 3 en bestaat in dezelfde continuïteit als de twee films uit de jaren tachtig. Het is de bedoeling om zoveel mogelijk van de film te maken zoals in de eerste twee films en dus zo min mogelijk te steunen op visuele effecten die met een computer gemaakt worden.

Verder horen we dat de film zou draaien om vier kinderen die de fijne kneepjes van het Ghostbuster-vak leren en het op moeten nemen tegen nieuwe geesten. Daarbij krijgen ze dus in elk geval hulp van Ernie Hudson. Vanaf 10 juli 2020 in de bioscoop.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SplashySleet20

Avatar

Klinkt al een stuk beter in de oren.

GreenHornet

Avatar

dit hadden ze eerder moeten doen...

Master Of Films

Avatar

Verbaasd mij niks dat Dan Akyroyd ook terugkomt. Tenslotte zijn het Dan Aykroyd & Ivan Reitman via hun bedrijf Ghost Corps die de nieuwe Ghostbusters produceren.

nieuwslaatste nieuws

meest populair