'Zac Efron datet met jongere topsportster'

'Zac Efron datet met jongere topsportster'

Hangt er weer liefde in de lucht?

Hollywoodster Zac Efron (The Beach Bum, Baywatch) gaat voor goud! Fans van de acteur hebben het sterke vermoeden dat hij sinds kort een relatie heeft met Olympische zwemster Sarah Bro, zo meldt de Amerikaanse site E! Online.

De Amerikaanse filmacteur Zac Efron (32) lijkt een nieuwe liefde aan de haak te hebben geslagen. Sinds kort wordt hij namelijk door zijn fans gelinkt aan de Deense topsportster Sarah Bro (23). De Olympisch zwemster is de afgelopen tijd meerdere keren met Efron gespot.

Zelfde sportwedstrijden
Zo zaten de twee afgelopen weekend naast elkaar bij een bokswedstrijd in Las Vegas, Amerika. "Ze leken het gezellig met elkaar te hebben en zaten flink te lachen", vertelt een ooggetuige aan E! Online. Eerder werden Efron en Bro ook al samen gezien bij een hockeywedstrijd.

Onofficieel bewijs
Het feit dat de twee Instagram-foto's van dezelfde locaties hebben gepost moet ook bewijzen dat de twee een setje zijn. Efron en Bro hebben hun (eventuele) relatie in ieder geval nog niet officieel bevestigd. Vermoedelijk zijn de twee gewoon nog aan het daten.

NieuwsFilm

meest populair