Mark Hamill haalt weer uit naar nieuwe 'Star Wars'-trilogie

Mark Hamill haalt weer uit naar nieuwe 'Star Wars'-trilogie

Mark Hamill ging heen in deel acht.

Hij was te zien aan het einde van Star Wars: The Force Awakens (2015) en hij had een grote rol in The Last Jedi (2017). Mark Hamills Luke Skywalker werd al eens voor Star Wars: Episode IX (2019) aangekondigd en nu hint hij naar zijn aandeel in de film... Minimale spoiler.

Aangezien Luke Skywalker in The Last Jedi nog één keer volledig de Force benutte ging hij naar de "Jedi-hemel." Het is bekend dat overleden Jedi's terugkeren in de vorm van hun Force-geest. Dit was bijvoorbeeld met Yoda het geval in Episode VIII. In gesprek met Den of Geek hintte Hamill naar zijn aandeel in Episode IX:


"Ik dacht: oké, je zou mijn dood tot de laatste moment moeten pushen. Dat hoopte ik toen ik terugkeerde: geen cameo's en een contract voor de trilogie. Kreeg ik één van die dingen? Want wat mij betreft is het einde van VII echt het begin van VIII. Ik heb een film! Ze hebben me totaal voor de gek gehouden."

Aangezien Hamill al voor Episode IX is bevestigd, lijkt Hamill slechts een mini-aandeel te hebben, in de vorm van een cameo. Waarschijnlijk als Force Ghost.

Vanaf midden december draait J.J. Abrams' film in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair