'Zware longontsteking werd Whoopi Goldberg bijna fataal'

'Zware longontsteking werd Whoopi Goldberg bijna fataal'

Gelukkig is Goldberg terug van weggeweest!

Hollywoodster Whoopi Goldberg (Sister Act, The Color Purple) heeft eindelijk onthuld waarom zij de afgelopen weken niet meer te zien was als presentatrice van de Amerikaanse talkshow The View. Goldberg blijkt een zware longontsteking te hebben gehad die haar bijna fataal werd, zo werd vrijdag bekend.

Whoopi Goldberg (63) is sinds begin vorige maand niet meer te zien in het Amerikaanse televisieprogramma The View. Een verklaring voor haar afwezigheid bleef tot nu toe echter uit en bezorgde kijkers wilden toch wel graag weten wat er met haar aan de hand is. In een videoboodschap heeft Goldberg nu zelf laten weten wat er speelt. Goldberg blijkt herstellende te zijn van een dubbele longontsteking.

Bijna fataal
Volgens de actrice werd die ontsteking haar bijna fataal. "Ik kwam heel dicht bij het verlaten van deze aardbol", vertelt Goldberg in de videoboodschap, die vrijdag werd uitgezonden tijdens The View. Het blijkt inmiddels gelukkig weer wat beter te gaan. "Goed nieuws, ik heb het overleefd". Goldberg hoopt snel terug te kunnen keren naar de show en is haar fans dankbaar voor alle beterschapswensen.

NieuwsFilm

meest populair