Algemeen

Eerste reacties 'Us': bizarre, gruwelijke must-see

Jordan Peele maakt de verwachtingen waar!

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
De eerste reacties op Us stromen binnen. Het is de tweede film van regisseur Jordan Peele. Nadat zijn regiedebuut, Get Out, een favoriet was bij de Oscars, waren de verwachtingen voor deze tweede film ook meteen hooggespannen. Kon hij dat waarmaken? Het antwoord lijkt ja.

Us was te zien tijdens SXSW in Austin, Texas. Het leidde tot een aantal eerste reacties op Twitter en de consensus is dat het een goede film is. Eentje die vreemd, angstaanjagend en goed gespeeld is. Een film die in elk geval horrorfans moeten zien. In Us reist een gezin naar een strandhuisje, waar ze een weekje willen relaxen. Maar de hel breekt uit als de avond aanbreekt. De rust verandert in chaos en spanning, vooral als zich vier dubbelgangers aandoen. Vanaf 21 maart in de bioscoop!11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Alexwithmike

Avatar

Deze staat heel hoog op mijn must-see list!

A-Bat

Avatar

Laat maar komen!

Devenace

Avatar

Erik Davies en Nicole Sperling geven iets teveel weg naar mijn mening, volgende keer niet uitnodigen voor een pre-view.
Ben blij dat de film afwijkende positieve reacties krijgt.
Ben zeer benieuwd.

Maac

Avatar

Erg genoten van Get Out, dus zeer benieuwd naar deze film. Blij dat de eerste reacties zo positief zijn.

GreenHornet

Avatar

zijn vorige film was beter dan Black Panther

Spider-fan

Avatar

Get Out vond ik de tweede keer beter. Als je weet wat de plot is en dan specifiek let op wat er gebeurt, dan zit ie wel redelijk in elkaar. Ik vond het een fout horror te noemen, het is meer thriller naar mijn idee - alleen tegen het einde wordt het enigszins horror.
Toch voelt ie voor mij ook wat gekunsteld en gemaakt. En ik vind hem nooit spannend of eng.

Deze lijkt me, afgaand op de trailer, wel beter.

Goku32

Avatar

Ik ga deze wel checken maar de mensen hierzo boven moet en niet zo overdrijven vind ik

Spider-fan

Avatar

Er zijn twee dingen aan Get Out die ik wat vreemd blijf vinden. Ten eerste, wat was het nut van die hypnose? En waarom laten de Armitages Chris vrij rond lopen in hun huis, net zolang tot hij argwaan krijgt en probeert te ontsnappen - ze hadden hem alleen maar gevangen hoeven te zetten zo gauw hij in hun huis aankwam.

Goku32

Avatar

Spider fan als dat was gebeurd wat jij aan het vertellen bent, dan was er geen film geweest. Dan waren ze snel klaar met deze film

Hyenas

Avatar

@Spider-fan; moesten de kopers hem niet eerst ontmoeten om te beoordelen of ze hem wilden kopen of niet. Gaat moeilijk als hij gevangen is. Dat zou ik denken.

nieuwslaatste nieuws

meest populair