Algemeen

Interessante plothint 'Avengers: Endgame'

Gaaf detail uit niet-vertoonde beelden.

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
De beelden die van Avengers: Endgame vertoond werden tijdens de aandeelhoudersbijeenkomst van Disney, blijken een interessante scène bevat te hebben rond Nebula (Karen Gillan) en Thanos (Josh Brolin). Wellicht gaan de helden de confrontatie met de schurk direct aan.

Vorige week hoorden we al iets kleins over de beelden die vertoond werden. Maar vandaag is er ook wat dialoog naar buiten gekomen en dat is wel een interessant klein beetje extra informatie. Duidelijk is nu namelijk dat de Marvel-helden de strijd met Thanos direct op gaan zoeken en de rust van de titaan gaan verstoren.

Einde verhaal
Scott Ladewig, die eerder al informatie deelde over de beelden die vertoond waren, deelt nu nog wat extra informatie. Volgens hem vertelt Nebula in een van de scènes dat ze weet waar Thanos zich nu bevindt. Hij zou terwijl hij haar bouwde verteld hebben wat zijn plan was voor als hij klaar was met zijn missie om het halve universum uit te roeien. Daarbij zou Thanos ook de planeet waar hij wilde rusten hebben onthuld.

Vermoedelijk gaan onze helden snel samen te ruimte in om Thanos op te zoeken en alsnog van hem te winnen. Hoe zed at doen is vanaf 24 april in de bioscoop te zien.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

nu moet ik alle Spoilers gaan vermijden op FT.
Met Captain Marvel is het wel aardig gelukt.

5ieb

Avatar

Thanos sluit aan bij de Avengers omdat Nebula de grote nieuwe dreiging gaat worden.

Wraak op paps.

Master Of Films

Avatar

Geen zorgen mensen. Tante Carol zal de boel redden.

Civilian Supreme

Avatar

Alles komt goed....en dat is jammer!
Ben zeer benieuwd wat er over blijft van de uitspraken die oa. Feige had gedaan over de gesneuvelde helden.

nieuwslaatste nieuws

meest populair