Celebrity

'Overleden Luke Perry zou komende zomer gaan trouwen'

Verdrietig nieuws...

door Jeffrey Kouters om 09:45 in Celebrity
Tien dagen na het onverwachtse overlijden van acteur Luke Perry (Beverly Hills, 90210, Riverdale) is het hartverscheurende nieuws naar buiten gekomen dat hij eigenlijk komende zomer in het huwelijksbootje zou gaan stappen met zijn verloofde Wendy Madison Bauer. Er was zelfs al een datum geprikt.

Roddelwebsite TMZ heeft een save the date-kaart in handen gekregen waarin Luke Perry zijn huwelijk met Wendy Madison Bauer aankondigde. Hun grote dag stond op 17 augustus gepland en de ceremonie zou plaatsvinden in Los Angeles, Amerika. Een formele uitnodiging zou later nog volgen. Het is niet bekend sinds wanneer het stel verloofd was. Perry en Madison Bauer waren al ruim elf jaar samen.

Overlijden
"Ik heb me nog nooit zo gelukkig gevoeld als in mijn jaren met Luke", liet Madison Bauer weten na zijn dood. Eind februari werd Perry in het ziekenhuis opgenomen na een zware beroerte. Op maandag 4 maart kwam hij te overlijden aan de gevolgen daarvan. Perry werd slechts 52 jaar oud en laat naast zijn verloofde ook twee kinderen achter.

nieuwslaatste nieuws

meest populair