Celebrity

'Overleden Luke Perry zou komende zomer gaan trouwen'

Verdrietig nieuws...

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey Kouters om 09:45 in Celebrity
Tien dagen na het onverwachtse overlijden van acteur Luke Perry (Beverly Hills, 90210, Riverdale) is het hartverscheurende nieuws naar buiten gekomen dat hij eigenlijk komende zomer in het huwelijksbootje zou gaan stappen met zijn verloofde Wendy Madison Bauer. Er was zelfs al een datum geprikt.

Roddelwebsite TMZ heeft een save the date-kaart in handen gekregen waarin Luke Perry zijn huwelijk met Wendy Madison Bauer aankondigde. Hun grote dag stond op 17 augustus gepland en de ceremonie zou plaatsvinden in Los Angeles, Amerika. Een formele uitnodiging zou later nog volgen. Het is niet bekend sinds wanneer het stel verloofd was. Perry en Madison Bauer waren al ruim elf jaar samen.

Overlijden
"Ik heb me nog nooit zo gelukkig gevoeld als in mijn jaren met Luke", liet Madison Bauer weten na zijn dood. Eind februari werd Perry in het ziekenhuis opgenomen na een zware beroerte. Op maandag 4 maart kwam hij te overlijden aan de gevolgen daarvan. Perry werd slechts 52 jaar oud en laat naast zijn verloofde ook twee kinderen achter.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Devenace

Avatar

Veel te vroeg overleden mensen hadden nog plannen.

Sunspot

Avatar

Klote dan, maar kan gebeuren, wel heel jong

nieuwslaatste nieuws