Celebrity

'Bloederige foto's tonen hoe Amber Heard haar ex Johnny Depp heeft toegetakeld'

Depp zou een vingertopje zijn verloren door een wodkafles.

door Jeffrey Kouters om 13:35 in Celebrity
Er zijn nieuwe details naar buiten gekomen over de rechtszaak die Hollywoodster Johnny Depp (The Crimes of Grindelwald, Salazar's Revenge) heeft aangespannen tegen zijn ex Amber Heard (Aquaman, The Danish Girl) wegens smaad. In de papieren staat uitgebreid omschreven hoe Depp meermaals zou zijn mishandeld door Heard. Depp eist nu 50 miljoen dollar van haar.

De oorlog tussen Johnny Depp (55) en Amber Heard (32) lijkt nog lang niet over te zijn. De twee ex-geliefden vochten elkaar al letterlijk de tent uit en treffen elkaar binnenkort weer in de rechtszaal, omdat Depp Heard heeft aangeklaagd wegens smaad. Heard beschuldigt Depp van mishandeling. In de rechtbankpapieren beweert Depp juist het slachtoffer van huiselijk geweld te zijn. In de stukken worden een aantal heftige incidenten omschreven aan de hand van bloederige foto's.

Wodka zorgt voor problemen
Zo zou Heard ooit tijdens een ruzie een wodkafles hebben gegooid naar Depp, waardoor hij het topje van zijn middelvinger verloor. Depp beweert tevens dat Heard hem vaak heeft geslagen. Volgens het advocatenteam van Heard verloor Depp zijn vingertopje tijdens een woedeuitbarsting waarin hij stomdronken en onder invloed van drugs een aantal flessen kapot gooide. Depp denkt voldoende bewijsmateriaal te hebben, maar Heards advocaten nemen hem niet serieus.

17 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

adofmirosch

Avatar

Ook al is ze beeldschoon ik vind Amber heard altijd behoorlijk nep over komen, en integenstelling tot depp heeft zij wel met bewiis een ex vriendinnetje mishandeld.
Ik durf zelfs te concluderen dat heard een narcistisch en of sociopath is.

GreenHornet

Avatar

Depp moet niet zoveel drinken

Xenolicker

Avatar

Hier hebben we het laatste nog niet over geheard...

Maac

Avatar

Vast niet erg geëmancipeerd van me, maar wie laat zich nou afranselen door een mager blondje. Als ‘ie daarmee de rechtszaak wint, more power to him, maar kom op nou.

Spider-fan

Avatar

Zal wel een beetje van beide kanten gekomen zijn: ze zullen elkaar wel toegetakeld hebben en te dronken zijn geweest om zich te herinneren wat er precies gebeurde.

Artificialis

Avatar

Het ergste is dat Amber Heard haar #MeToo momentje waarschijnlijk heeft gebruikt om de aandacht af te leiden van alles wat zij Johnny Depp heeft aangedaan. Als alle surveillance beelden van hun huis zijn onderzocht zal er nog wel meer naar buiten komen. Amber Heard is tot op het bot een verrotte vrouw.

Maac "Vast niet erg geëmancipeerd van me, maar wie laat zich nou afranselen door een mager blondje. Als ‘ie daarmee de rechtszaak wint, more power to him, maar kom op nou."

Een man die zichzelf fysiek tegen een vrouw verdedigd wordt per definitie gezien als de dader. Juist jouw instelling demotiveert mannen om hiermee naar buiten te komen.

ZaphodBeeblebrox

Avatar

Maac

Zoals Artificialis zegt, als je afgeslagen wordt door je vrouw en je mept 1 keer terug, ben jij de dader in de ogen van praktisch iedereen die erbuiten staat. Dan kun je maar beter afkomen met heel sterk bewijs dat je vrouw schuldig is aan het geweld. En mannen die er toch mee naar buiten komen worden aanzien als watjes. Tja, wat doe je dan he?

Maac

Avatar

Heel simpel heren, je pakt je spullen of laat haar de hare pakken. Uit jullie reactie blijkt dat er maar één keuze te maken is en dat is kwaad met kwaad vergelden.
Je slaat niet terug, je gaat uit elkaar. Je kopieert geen slecht gedrag, maar gaat erboven staan.

Wel ben ik er helemaal voor mannen te demotiveren om met deze situaties naar buiten te komen, dus dat schatte Artificialis goed in. We leven in een tijd waarin het beloond wordt wanneer je een slachtoffer bent en het laatste wat je moet doen is dat spelletje meespelen. Niet janken, je bent niet zielig, gewoon je biezen pakken met je torenhoge bankrekening en een nieuwe blondine kopen. Je laat je niet afranselen door iemand die je fysiek gezien met één trap doormidden kan breken om vervolgens te gaan huilen dat je klappen hebt gekregen.
Gaan we serieus MeToo afzeiken om vervolgens zelf hetzelfde te doen? Bad form!

Mav Damian

Avatar

Well said Maac well said!

ZaphodBeeblebrox

Avatar

Welja, gewoon je spullen pakken, want zo eenvoudig is dat natuurlijk. Het stikt natuurlijk van de woningen waar je zo kan intrekken als het thuis tegenzit. En die torenhoge bankrekening zal er voor de meeste gewone stervelingen die daarmee te maken krijgen ook niet inzitten. En heb je die torenhoge bankrekening wél, dan zal ze zeker niet proberen alsnog haar klauwen erin te zetten. Neenee, gewoon vertrekken, dan houdt de ellende wel direct op. Ik had je toch realistischer dan dat ingeschat Maac.

ThysRomani

Avatar

Had een kleine verwachting hier de bloederige foto's te treffen.

Maac

Avatar

@Zaphod
Je blijft de mogelijkheden limiteren en ik weet niet waarom.
Natuurlijk hoef je niet meteen een nieuw huis te kopen of te huren, de meeste mensen hebben gewoon familie en vrienden waar ze terecht kunnen. Dat is echt een bizar slecht argument.
Denk je niet dat er ergens een deur openstaat als je thuis klappen krijgt? Denk je niet dat het slimmer is je terug te trekken en een melding te maken? Ik zeg niet dat het ideaal is, maar als je terugslaat ben je sowieso de sjaak, dat is mijn hele punt.

En je kan het omschrijven als “als het thuis even tegenzit”, maar daar maak je alleen maar mee duidelijk dat het allemaal wel meevalt en dan is terugslaan al helemaal van de zotte. Bovendien draag je dan dus bij aan het aanstellerige slachtofferschap waar we met zijn allen zo over hebben geklaagd (#MeToo).

Ik zal wel onrealistisch zijn met mijn vrouw en 2 kinderen, maar als ik thuis zou worden afgeranseld pak ik mijn spullen, er zijn genoeg plekken waar ik kan verblijven. Als je dat echt onrealistisch vindt dan hebben wij daar een andere kijk op, waarvan ik de jouwe alleen kan begrijpen als er op dit moment geen enkel telefoonnummer in je telefoon staat dat jij kan bellen als jij wordt geramd door een mager blondje.

DaisyD

Avatar

Vertrekken is precies wat Johnny Depp heeft gedaan in april 2016. Hij had alleen afgesproken om wat persoonlijke zaken op te halen in mei 2016 en het bleek een set up te zijn.
Er is door beiden een overeenkomst getekend om niet openbaar over deze zaak te spreken. Heard is degene die dit vanaf dag 1 regelmatig heeft gedaan.
Slachtoffers van huiselijk geweld hebben tijd nodig om te helen en kunnen niet direct terug vechten. Soms gebeurt dat nooit.
Heard zet zich steeds in het openbaar neer als slachtoffer van huiselijk geweld door de hand van Depp. Dit heeft hem werk gekost en schade aan zijn reputatie. Daarom heeft hij geen andere keuze dan terug te vechten en zijn naam te zuiveren.
Sinds Depp terugvecht presenteerd Heard zich ineens als slachtoffer van sexueel geweld. Dat geeft toch te denken.

ZaphodBeeblebrox

Avatar

Maac,

Ik bedoel alleen maar dat als de oplossing zo simpel was, dat er dan van een dergelijk probleem nauwelijks sprake zou zijn.
Ja, die mannen hebben opties, maar hoe makkelijk is het om bij familie en vrienden aan te kloppen met dergelijk nieuws. Om dan nog te zwijgen van wie er effectief bereid is om je in huis te nemen voor onbepaalde tijd, want je zadelt er tenslotte hun hele gezin ook mee op als dat er is.
En dan is het nog maar de vraag hoe gestoord de partner in kwestie nog is. Want als het al tot fysiek geweld is gekomen is bijvoorbeeld stalkergedrag of pestgedrag ook niet ver weg.
Kortom, thuis weggaan betekent niet dat daarmee de problemen opgelost zijn. Het kan zelfs zijn da die nog kunnen escaleren en dan treft dat misschien ook die vrienden.
Dat is natuurlijk al heel extreem, maar zo’n verhalen kom je wel vaker tegen.

Maac

Avatar

Zaphod, ik begrijp je verhaal, maar ik kan er nergens in terugvinden waar het verstandig is om terug te rammen.
Wanneer ik zeg (en dat was mijn eerste comment) dat je je niet zomaar hoeft af te laten ranselen door een mager blondje, en ik krijg door 2 mensen te horen dat als je terugslaat je sowieso het onderspit delft, dan vind ik dat je je opties nogal hebt gelimiteerd en daar blijf ik bij.

Dat je niemand wilt opzadelen met je problemen of dat je bang bent dat mensen je een watje vinden is allemaal begrijpelijk, maar als dat de redenen zijn dat je geweld gebruikt zijn dat in mijn optiek geen overtuigende. Nergens zeg ik dat je problemen daarmee zijn opgelost, maar terugslaan verergerd de situatie, dat zijn je eigen woorden.

Depps reputatie staat op het spel en daar vecht hij voor. Zoals ik al zei, groot gelijk en more power to him. Maar laten we alsjeblieft niet doen alsof hij een helende periode achter de rug heeft omdat 'ie klappen heeft gehad van zijn ex. Alsof hij bij een groep mannen hoort die door mensen zoals ik gedemotiveerd worden om naar buiten te komen met hun zielige verhaal dat ze thuis door hun vrouwtje worden afgerost. Die aanstellerige en slachtofferverheerlijkende (nieuw woord) manier van denken gunnen we de MeToo-dames niet en dus ook de mannen niet. Als vrouwen jaren na dato komen klagen is het een probleem, maar als Depp het doet heeft 'ie moeten helen. No offence, but let's cut the crap.

DaisyD

Avatar

Maac,
Misschien heeft hij niet moeten helen, misschien wel. Dat weet niemand dan alleen hijzelf. Waarom hij nu pas iets kan doen staat in mijn post hierboven. Hij moest zich houden aan de geheimhoudingsplicht.

Goku32

Avatar

En daarom zeggen we kinderen drink bier en geen Wodka

nieuwslaatste nieuws

meest populair