'Bloederige foto's tonen hoe Amber Heard haar ex Johnny Depp heeft toegetakeld'

'Bloederige foto's tonen hoe Amber Heard haar ex Johnny Depp heeft toegetakeld'

Depp zou een vingertopje zijn verloren door een wodkafles.

Er zijn nieuwe details naar buiten gekomen over de rechtszaak die Hollywoodster Johnny Depp (The Crimes of Grindelwald, Salazar's Revenge) heeft aangespannen tegen zijn ex Amber Heard (Aquaman, The Danish Girl) wegens smaad. In de papieren staat uitgebreid omschreven hoe Depp meermaals zou zijn mishandeld door Heard. Depp eist nu 50 miljoen dollar van haar.

De oorlog tussen Johnny Depp (55) en Amber Heard (32) lijkt nog lang niet over te zijn. De twee ex-geliefden vochten elkaar al letterlijk de tent uit en treffen elkaar binnenkort weer in de rechtszaal, omdat Depp Heard heeft aangeklaagd wegens smaad. Heard beschuldigt Depp van mishandeling. In de rechtbankpapieren beweert Depp juist het slachtoffer van huiselijk geweld te zijn. In de stukken worden een aantal heftige incidenten omschreven aan de hand van bloederige foto's.

Wodka zorgt voor problemen
Zo zou Heard ooit tijdens een ruzie een wodkafles hebben gegooid naar Depp, waardoor hij het topje van zijn middelvinger verloor. Depp beweert tevens dat Heard hem vaak heeft geslagen. Volgens het advocatenteam van Heard verloor Depp zijn vingertopje tijdens een woedeuitbarsting waarin hij stomdronken en onder invloed van drugs een aantal flessen kapot gooide. Depp denkt voldoende bewijsmateriaal te hebben, maar Heards advocaten nemen hem niet serieus.

NieuwsFilm

meest populair