Celebrity

'Rosario Dawson nieuwe first lady van Amerika?'

Het zou in de toekomst zomaar eens kunnen.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey Kouters om 11:28 in Celebrity
Er wordt al maanden gespeculeerd over de nieuwe relatie van Hollywoodactrice Rosario Dawson (Zombieland: Double Tap, Daredevil). Nu heeft Dawson zelf voor de camera van roddelwebsite TMZ bevestigd dat zij verliefd is op Cory Booker, de senator van de Amerikaanse staat New Jersey.

Rosario Dawson (39) is tot over haar oren verliefd op politicus Cory Booker (49), zo vertelt zij trots voor de camera van TMZ, die haar wist te spotten op een vliegveld bij Washington. "Hij is een geweldig mens", vertelt Dawson met een glimlach op haar gezicht. "Ik ben gewoon dankbaar dat ik samen met iemand mag zijn waar ik zoveel respect, liefde en bewondering voor voel".

Toekomstige first lady
De relatie van Dawson en Brooker is nog pril. "We proberen zoveel mogelijk tijd met elkaar door te brengen, maar we hebben het beiden ook erg druk", legt ze uit. Toch zou het zomaar eens kunnen dat Dawson in de toekomst first lady wordt. Booker wil in 2020 namelijk een gooi doen naar het Amerikaanse presidentschap. Hij is lid van de Democratische Partij.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Een donkere dame is wel de perfecte keuze in deze tijd. Een blanke kerel hoeft die niet mee aan te komen.

Leuke meid wel.

Goku32

Avatar

Wat een slijmbal het is puur dat deze meneer genoeg poen heeft. Waarom moet ze zo slijmen

Ereptile

Avatar

Ik denk dat ze zelf ook een redelijk volle bankrekening heeft hoor...

LeonardoPacino

Avatar

@Goku32:

Als jij echt zo over vrouwen denkt heb ik behoorlijk medelijden met je. Hoezo zou een vrouw geen oprechte liefde kunnen voelen, maar zich te allen tijde enkel kunnen bekommeren om de bankrekening van een potentieel partner? Zeker een vrouw als Dawson die de schaapjes ongetwijfeld zelf al lang op het droge heeft.

Als jij deze houding aan hebt genomen door persoonlijke ervaringen heb ik oprecht met je te doen.

nieuwslaatste nieuws