Celebrity

'Rosario Dawson nieuwe first lady van Amerika?'

Het zou in de toekomst zomaar eens kunnen.

door FilmTotaal om 11:28 in Celebrity
Er wordt al maanden gespeculeerd over de nieuwe relatie van Hollywoodactrice Rosario Dawson (Zombieland: Double Tap, Daredevil). Nu heeft Dawson zelf voor de camera van roddelwebsite TMZ bevestigd dat zij verliefd is op Cory Booker, de senator van de Amerikaanse staat New Jersey.

Rosario Dawson (39) is tot over haar oren verliefd op politicus Cory Booker (49), zo vertelt zij trots voor de camera van TMZ, die haar wist te spotten op een vliegveld bij Washington. "Hij is een geweldig mens", vertelt Dawson met een glimlach op haar gezicht. "Ik ben gewoon dankbaar dat ik samen met iemand mag zijn waar ik zoveel respect, liefde en bewondering voor voel".

Toekomstige first lady
De relatie van Dawson en Brooker is nog pril. "We proberen zoveel mogelijk tijd met elkaar door te brengen, maar we hebben het beiden ook erg druk", legt ze uit. Toch zou het zomaar eens kunnen dat Dawson in de toekomst first lady wordt. Booker wil in 2020 namelijk een gooi doen naar het Amerikaanse presidentschap. Hij is lid van de Democratische Partij.

NieuwsFilm

meest populair