Featured

Vijf verrassingen in goed bekeken 'Avengers: Endgame' trailer

Miljoenen zien nieuwe trailer in eerste 24 uur.

door Bram de Groot om 22:30 in Featured
Verleden week verscheen de tweede trailer voor Avengers: Endgame en deze bleek enorm goed bekeken. In de eerste 24 uur keken er maar liefst 268 miljoen kijkers naar de beelden. Dit is nabij het record aantal van de eerste trailer die nog 289 miljoen kijkers trok. Ondanks dat Marvel Studios niet bepaald gul was in het tonen van nieuwe beelden, waren er wel enkele verrassingen!

Uiteraard kun je onderstaande zaken zien als spoilers, al zitten de beelden gewoon in de trailer!


1. Wisselend haar Black Widow

Gedurende de trailer zie we Scarlett Johanssons Black Widow een paar keer voorbijkomen. Haar haar verschilt in lengte en kleur. Zo zien we haar met lang rood haar (zoals in Captain America: Civil War) en met kort wit haar (zoals in Avengers: Infinity War). Dit wijst erop dat we in ieder geval sprongen in de tijd maken.
2. Hawkeye heeft een zender!

In de beelden zit een shot waarin we Hawkeye (Jeremy Renner) zien met zijn gezin. Het blijkt dat hij een zender draagt om zijn been, net als Paul Rudds Ant-Man in Ant-Man and the Wasp. Dit betekent dat we mogelijk een flashback krijgen te zien naar hoe hij de knip in de vingers van Thanos heeft ervaren.


3. Bruce Banner heeft Loki's scepter

Ook opvallend is het shot met Mark Ruffalo's Bruce Banner. In de achtergrond staat Loki's scepter, de staf waarin eerder de Mind Stone zat. Waarom staat deze daar in beeld? Is het toeval, of speelt dit wapen weer een rol?


4. Hint naar Peter Quill?

In een paar snelle flitsen zien we Ant-Man in actie op een onbekende plaats. We zien hem over een achterkant van een potlood springen, maar er is ook een 'headphone jack' te zien. Deze lijkt te hinten naar Peter Quill a.k.a. Star-Lord, de rol van Chris Pratt. Deze Guardian was één van de slachtoffers van Thanos' knip. Overigens lijken ook minimaal Nebula en mogelijk Captain America in een vergelijkbare omgeving te vechten.
5. Groot team met 'Advanced Tech' pakken

Richting het einde van de trailer zien we een groot aantal personages met 'Advanced Tech' pakken aan, met Captain America (Chris Evans), Nebula (Karen Gillan), Ant-Man (Paul Rudd), Hawkeye (Jeremy Renner), War Machine (Don Cheadle), Black Widow (Scarlett Johansson) en Iron Man (Robert Downey Jr.). De kans is groot dat deze beelden opzettelijk zijn toegevoegd / aangepast, zoals bij de team-up shot in de trailer voor Infinity War. Maar wie weet!


Heb jij nog meer opvallende details gezien? Laat het weten in de reacties hieronder!

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Scheerzeep

Avatar

Scott Lang heeft ook Pym's Lab (in koffervorm) vast.

Blockbuster

Avatar

Off Topic:

Gitarist Dick Dale (81) overleden. Het bekendst van deze wereldberoemde riff:

nieuwslaatste nieuws

meest populair