Celebrity

Hollywoodsterren in actie voor slachtoffers terreuraanslag Nieuw-Zeeland

De sterren komen in actie.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jeffrey Kouters om 09:15 in Celebrity
Verschillende Hollywoodsterren hebben hun steun betuigd aan de slachtoffers en nabestaanden van de terroristische aanslagen op twee moskeeën in Christchurch, Nieuw-Zeeland. Daarbij kwamen zeker 50 mensen om het leven. Inmiddels is er ook een inzamelingsactie gestart waar de sterren massaal aan bijdragen.

Hollywood is in actie gekomen voor de slachtoffers van de terroristische aanslagen in Nieuw-Zeeland. Via een inzamelingsactie, die is opgestart door Guy Oseary, de manager van popzangeres Madonna, hebben verschillende beroemdheden geld gedoneerd om de getroffen families te helpen. In totaal zou er al ruim 7 miljoen dollar opgehaald zijn.

Hart in actie
Madonna heeft inmiddels 10.000 dollar overgemaakt. Acteurs Ben Still en Ashton Kutcher hebben evenals regisseuse Ava DuVernay 1.000 dollar toegezegd, zo valt ook te zien op donatiepagina. Veel sterren hebben zich ook uitgesproken tegen de extreemrechtse motieven waarmee de dader handelde. "Samen zullen we vechten tegen de witte suprematie en islamofobie totdat we bevrijd zijn van die angst", schreef Will & Grace-actrice Debra Messing bijvoorbeeld op Twitter.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Artificialis

Avatar

Gadverdamme, beroemdheden die situaties als deze misbruiken om hun eigen politieke wereldbeeld te verspreiden. Vreselijk.

SeanDeNiro

Avatar

Ze deugen wel keihard natuurlijk, En het is niet wit maar blank. De weg met ons mentaliteit viert hoogtij. Op Filmtotaal kun je dus gerust zwarten zeggen ipv getinte medemens. Papier is wit, de achtergrond van Filmtotaal is wit en een niet getint persoon is blank. Kool is zwart, de binnenkant van je achterste is zwart en iemand die niet blank is, is getint.
Racisme kent geen kleur natuurlijk...

pete928s

Avatar

Ik vraag me hardop af waar al deze beroemdheden waren in hun zogenaamde verontwaardiging na de zoveelste moskee aanslag in afganistan of irak .
Ooo ja ik weet het al , de daders waren ook moslim dus ja dan word het lastig om te verketteren natuurlijk .
En Madonna , daar hoef ik toch niet over te beginnen , dat mens is narcistisch aandachtsziek , 10000 dollar voor haar is hetzelfde als 5 euro uit mijn portemonee .

Boer

Avatar

Hier blijkt weer dat de politiek en filmtotaal-gebruikers geen gelukkige combinatie zijn

ZaphodBeeblebrox

Avatar

Jezus mensen, ze doen tenminste iets. Akkoord, 10 000€ is niks voor iemand als Madonna, maar het zal die mensen zeker helpen. Hier loopt de helft maar te steigeren zodra er maar iets van politiek vermeld wordt. Mensen die niemand iets hebben misdaan zijn voor de zoveelste keer slachtoffer door een verknipte gek en hier lullen ze maar over politiek. Pfff, beschamend.

centr1no

Avatar

ZaphodBeeblebrox "Jezus mensen, ze doen tenminste iets. Akkoord, 10 000€ is niks voor iemand als Madonna, maar het zal die mensen zeker helpen."
Ik vraag me af hoe het geven van geld aan de nabestaanden hun precies gaat helpen.
Ik kan me niet herinneren dat ze dit bij andere aanslagen of bij de schietincidenten in de US ook hebben gedaan.
Kunnen de nabestaanden van de slachtoffers van het 'incident' in Utrecht gisteren nu ook een inzamelingsactie tegemoet zien?
Wat doen deze gulle gevers dan precies, behalve expliciet laten zien dat ze een goed mens zijn en ook moslims lief vinden?
Door geld te geven aan nabestaanden financieren ze misschien wel een wraakactie.

Civilian Supreme

Avatar

Als het deze beroemdheden echt zoveel scheelt waarom dan niet gewoon anoniem geven. Waarom (en dat geld ook voor veel BN'rs) er altijd maar weer mee te koop lopen?

nieuwslaatste nieuws

meest populair