Celebrity

Hollywoodsterren in actie voor slachtoffers terreuraanslag Nieuw-Zeeland

De sterren komen in actie.

door Jeffrey Kouters om 09:15 in Celebrity
Verschillende Hollywoodsterren hebben hun steun betuigd aan de slachtoffers en nabestaanden van de terroristische aanslagen op twee moskeeën in Christchurch, Nieuw-Zeeland. Daarbij kwamen zeker 50 mensen om het leven. Inmiddels is er ook een inzamelingsactie gestart waar de sterren massaal aan bijdragen.

Hollywood is in actie gekomen voor de slachtoffers van de terroristische aanslagen in Nieuw-Zeeland. Via een inzamelingsactie, die is opgestart door Guy Oseary, de manager van popzangeres Madonna, hebben verschillende beroemdheden geld gedoneerd om de getroffen families te helpen. In totaal zou er al ruim 7 miljoen dollar opgehaald zijn.

Hart in actie
Madonna heeft inmiddels 10.000 dollar overgemaakt. Acteurs Ben Still en Ashton Kutcher hebben evenals regisseuse Ava DuVernay 1.000 dollar toegezegd, zo valt ook te zien op donatiepagina. Veel sterren hebben zich ook uitgesproken tegen de extreemrechtse motieven waarmee de dader handelde. "Samen zullen we vechten tegen de witte suprematie en islamofobie totdat we bevrijd zijn van die angst", schreef Will & Grace-actrice Debra Messing bijvoorbeeld op Twitter.

nieuwslaatste nieuws

meest populair