Insteek vervolg Netflix-film 'Bird Box' bekend

Insteek vervolg Netflix-film 'Bird Box' bekend

De Netflix megahit van eind verleden jaar.

Ook nieuwsgierig hoe de Netflix-film Bird Box verder zou gaan? Je gaat het waarschijnlijk lezen in een nieuw boek van Josh Malerman, de schrijver van het boek waarop Bird Box is gebaseerd. Tegenover Esquire liet ze weten waar het boek over gaat.

Het blijkt dat ze schrijft aan een vervolg met de titel 'Malorie', ook de naam van het personage van actrice Sandra Bullock in de 'Bird Box'-verfilming van regisseur Susanne Bier. Ondanks dat dit boek dus vooral gaat over Malorie, wilden veel fans een andere verhaal weten:


"In de tijd tussen het uitkomen van Bird Box en de tijd sinds ik aan Malorie schrijf, werd me al heel vaak gevraagd wat er met Boy en Girl is gebeurd. Maar ondanks dat ik om Boy en Meisje geef; dit is niet hun verhaal. De Bird Box-wereld is het verhaal van Malorie en ik wilde meer over haar weten, ik wilde haar nog beter leren kennen."

Vanaf 1 oktober in de boekwinkels
Gezien het enorme succes van de film Bird Box lijkt de kans groot dat Netflix ook een vervolg wil maken. Uiteraard moet dan ook actrice Bullock instemmen. Het boek 'Malorie' verschijnt op 1 oktober.

NieuwsFilm

meest populair