Algemeen

De grootse IMAX-film van Christopher Nolan heeft nu al drie sterren te pakken!

Midden 2020 weer een grootse IMAX-film.

door Bram de Groot om 08:13 in Algemeen
Gisteren werd duidelijk dat John David Washington, de ster uit BlacKkKlansman, te zien zal zijn in de nieuwe fim van Christopher Nolan (The Dark Knight, Dunkirk). Nu trekt de grootse IMAX-film weer twee grote namen aan, met ook een Twilight-ster. Check hieronder wie!

Volgens Variety is actrice Elizabeth Debicki, recent nog te zien in de thriller Widows, ingelijfd. Ook was ze te zien in films als The Cloverfield Paradox, Peter Rabbit, Guardians of the Galaxy Vol. 2 en The Great Gatsby. Ze staat al vast om in James Gunns Guardians of the Galaxy Vol. 3 terug te keren als Ayesha.

Ook een Twilight-ster
De derde naam is Robert Pattinson. De ster uit Twilight heeft ondertussen al heel wat grote (kleine) films achter zijn naam. Je zag hem mogelijk in titels als The Lost City of Z, Life en High Life. Binnenkort is Pattinson te zien in The King van David Michôd.

De nieuwe film van Nolan wordt nu nog even een "IMAX event-film" genoemd en deze zou een romantische thriller moeten worden. Midden 2020 in de bioscoop.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sander_1107

Avatar

Rotten Tomatoes noemt de film een “massive innovative action blockboster”

Rutherford

Avatar

Verrassende keuzes. Nolan weet meestal wel de juiste persoon te casten. Zo vond ik Harry Styles in Dunkirk een verademing. En niet te vergeten, Heath Ledger als Joker. Nolan zal wel het beste weten te halen uit Pattinson, die toch zijn Twilight rolletje heeft weten afschudden. De BlacKKKKKKKKlansman acteur ken ik niet, maar ik hoor veel goeds over de film dus mss moet ik die maar ff checken.

Goku32

Avatar

Nu al we hebben de hele film nog niet gezien hahahaha

Decepticon

Avatar

Remake van A Woman Scorned met Alexandra Daddario.

nieuwslaatste nieuws

meest populair