Algemeen

'Avengers: Endgame' krijgt officiële synopsis!

Eindelijk geeft Marvel er een vrij.

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Disney en Marvel Studios hebben een officiële synopsis vrijgegeven voor Avengers: Endgame. Het is eindelijk een synopsis van de studio zelf, waar eerdere synopsissen van derde partijen kwamen. Ditmaal dus een korte, krachtige synopsis van Marvel.

De ernstige gang van zaken, in beweging gezet door Thanos, die de heflt van het universum wegvaagde en de Avengers brak, dwingt de overgebleven Avengers om nog eenmaal samen te werken in de epische conclusie van tweeëntwintig films van Marvel Studios: Avengers: Endgame.

Wat we verwachten
Avengers: Endgame is het feestje van de oorspronkelijke zes Avengers. Samen moeten zij proberen de gruweldaad van Thanos (Josh Brolin) terug te draaien. Hoe ze dat doen is nog niet helemaal zeker, maar we weten dat ze gaan samenwerken met de krachtige Captain Marvel (Brie Larson). Ook lijken ze naar de Quantum Realm te reizen, of terug in de tijd te moeten.

Avengers: Endgame is vanaf 24 april in de Nederlandse bioscoop te zien!

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Monojaxx

Avatar

Heeft er iemand al gedacht aan de timestone in de glove van Thanos? Deze kan toch ook de tijd terug draaien?

Ang3l

Avatar

Marvel maakt in zijn officiele synopsis wel een typfout zie ik ;)

Innocent

Avatar

Is de gauntlet niet vernietigd toen Thanos de "snap" deed?? Ik kan me herinneren dat de gauntlet vervrommeld aan zijn hand zat.

RoberPaulsen

Avatar

Dokter Strange zag in IF alle mogelijkheden al en wist natuurlijk op welke manier ze dit zouden kunnen winnen. Ik hoop maar dat het niet te ver gezocht is. Tijdreizen klinkt altijd een beetje als een makkelijke oplossing.
Maar het kan bijna niet anders dat dat is wat gaat gebeuren, anders krijgen ze al die helden en andere slachtoffers niet terug. Anders zou het niet meer als een simpele wraakfilm worden.

Frietgezicht

Avatar

@ Innocent, nee want hij gebruikt hem daarna nog om te verdwijnen door een portaal.

Misschien wel verzwakt want anders zou die letterlijk onverslaanbaar zijn.

Jeroen Pasman

Avatar

Ik weet nog dat Thanos eindige als vogelverschrikker, maar weet niet of ze dat hier ook doen

nieuwslaatste nieuws

meest populair