Algemeen

He-Man gevonden voor de 'Masters of the Universe'-reboot?

De film moet in december 2020 de bioscopen bereiken.

door Zilko Tarici om 09:59 in Algemeen
Noah Centineo, een relatieve nieuwkomer die afgelopen zomer als hoofdrolspeler te zien was in de romantische Netflix-dramafilms To All the Boys I've Loved Before en Sierra Burgess Is A Loser, is in onderhandelingen getreden om de hoofdrol van prins Adam/He-Man te spelen in de reboot-film van Masters of the Universe voor Mattel Films en Sony Pictures.

Art Marcum en Matt Holloway, scenaristen van Iron Man en men in Black International, zullen het script schrijven. Adam en Aaron Nee (Band of Robbers zullen de film, die gebaseerd is op de geliefde speelgoedlijn en tekenfilmserie uit de jaren '80, regisseren.

Verhaal
Het verhaal van Masters of the Universe gaat over Adam, een prins die zichzelf kan transformeren in een strijder genaamd He-Man. He-Man is de laatste hoop van een magisch land genaamd Eternia, dat geplaagd wordt door de technologische ontwikkelingen en de boosaardige Skeletor.

Producenten van de film zijn DeVon Franklin, Todd Black, Jason Blumenthal en Steve Tisch. Een release staat momenteel gepland voor kerst 2020. Centineo zal binnenkort overigens te zien zijn zijn in een andere reboot voor Sony, namelijk Charlie's Angels.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

shellghost

Avatar

Gaat dit een snowflake editie worden??

SAS1982

Avatar

Hopelijk beter dan oude He man met Dolphin Lundgren. Toch nog vermakelijk om naar te kijken, beetje jeugdsentiment.

Sparrow_LW

Avatar

Ah, geen Dolph meer... haha... pfff, ik weet niet of He-man tegenwoordig nog werkt. Als kind vond ik de cartoon vroeger geweldig, maar nu? kweet niet.... afwachten maar.

Pronk47

Avatar

Dan mag hij eerst wel wat spiermassa kweken.

Ang3l

Avatar

Nou, ga maar ff naar de gym dan!
Leuke bek, dat wel.

Decepticon

Avatar

Idd, dan moet hij wel even de gym in, maar dat kan heel gauw. Alleen was toch de bedoeling dat de camera's deze zomer al gaan draaien, dan heeft ie niet veel tijd.

Misschien gaan ze het net zo doen als in de tekenfilm uit 2000-2001, waar de wat iel ogende Adam echt in een grotere kerel transformeert.
Dus dat deze Noah alleen Adam speelt en iemand anders en groter He-Man.

Kan dus zijn dat Sony dezelfde aanpak wil doen als Shazam.

Het is wel goed dat iemand totaal onbekend gecast wordt en heeft Sony iets in/van hem gezien wat hun heel goed beviel.

Ik ben benieuwd, maar heel jammer dat David Goyer zijn visie niet doorgaat, want dat was blijkbaar Lord of the Rings meets Star Wars en dat is precies wat Masters of the Universe is, kan zijn.

nieuwslaatste nieuws

meest populair