Video

Speelt 'Avengers: Endgame' zich af op maar één dag?

Avengers: Endgame... nog een maand!

door Bram de Groot om 08:05 in Video
We hoeven echt niet meer zo lang te wachten op misschien wel de grootste film in het Marvel Cinematic Universe. De afsluiter van 'The Infinity Saga' verschijnt over een maand en komende weken worden we flink klaargestoomd voor wat komen gaat. Onderstaande eerste tv-trailer voor Avengers: Endgame is vooral stilte voor de storm! "Not us".

Veel nieuws is er nog niet te zien, maar de toon is duidelijk: Na het verlies van vrienden en familie staan de helden nu klaar om Thanos te "avangen", te wreken. In de tekst horen we Captain America (Chris Evans) zeggen dat ze dat op maar één dag kunnen doen. Betekent dat Endgame zich over het tijdsbestek van slechts een dag afspeelt? Het zou zomaar kunnen. "Whatever it takes!" Vanaf 24 april in de bioscoop.


In Avengers: Endgame zijn de superhelden verslagen. Hun vijand Thanos is erin geslaagd alle Infinity Stones te verzamelen en heeft daarbij de helft van al het leven uitgewist. Ze hebben echter maar weinig tijd om te rouwen om hun vrienden en familie. Met hulp van onder meer Ronin / Hawkeye, Ant-Man en Captain Marvel slaan ze de handen inéén om Thanos alsnog te kunnen verslaan. Ze willen de miljarden doden weer tot leven te wekken!

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Utah

Avatar

Dat denk ik dus niet. Ze zullen Hawkeye wat uitdiepen, kort samenvatten hoe Tony overleefd en van blonde Scarlet naar Rode gaan enzo. Mijn ingeving althns.

Guyon2002

Avatar

En dit moest persé in een nieuwsbericht omdat?

GreenHornet

Avatar

wen er maar aan, Disney betaalt goed

PRIME

Avatar

Tuurlijk niet.

Xenolicker

Avatar

Over Avengers gesproken... Legendary Pictures is bezig met een reboot van 'The Toxic Avenger'.

Frietgezicht

Avatar

Infinity War speelde zich toch ook af in maar 2 dagen? Dus why not.

lamoteg

Avatar

De serie 24 ook!

nieuwslaatste nieuws

meest populair