Celebrity

'Lady Gaga in een relatie met Jeremy Renner?'

Is er een nieuw Hollywoodkoppeltje geboren?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jeffrey Kouters om 09:07 in Celebrity
Er wordt laatste tijd volop geroddeld over Hollywoodsterren Lady Gaga (A Star Is Born) en Jeremy Renner (Avengers: Endgame). De twee zijn de afgelopen maanden meerdere keren samen gespot. Zouden Gaga en Renner een relatie hebben?

Diverse Amerikaanse media melden dat Lady Gaga (32) en Jeremy Renner (48) de afgelopen maanden veel tijd met elkaar hebben doorgebracht. Gaga zou zelfs al zijn voorgesteld aan het zesjarige dochtertje van The Avengers-acteur. "Ze is al een tijdje bevriend met Jeremy", vertelt een insider aan E! Online. "Ze spreken vaak af".

Niet romantisch
Desalniettemin lijken de twee beroemdheden nog niet serieus aan het daten te zijn. "Ik geloof dat het nog niet in romantische zin is", vervolgt de insider namelijk. Gaga brak in februari haar verloving af met talentmanager Christian Carino. Renner is alweer enkele jaren vrijgezel. Eerder was hij samen met actrice Sonni Pacheco.

Bradley Cooper
Eerder gingen er geruchten rond dat de zangeres stiekem een relatie zou hebben met haar A Star Is Born-tegenspeler Bradley Cooper. Beiden hebben dat altijd ontkend. Cooper is gelukkig getrouwd met het Russische topmodel Irina Shayk.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair