Algemeen

Vele wrekers op gave poster 'Avengers: Endgame'!

Ook met de Hulkbuster.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Na de defintieve trailer en poster van zo'n week geleden is er nu een nieuw affiche opgedoken voor misschien wel de grootste blockbuster van 2019, de Marvel-film Avengers: Endgame. Dit keer is het de Chinese poster die gelijk ook onthult dat de vierde Avengers-film daar meteen verschijnt.

Met het gelijktijdig debuteren van de Avengers-film in China kan er ingezet worden op een nieuw wereldwijd openingsrecord. De voorganger uit verleden jaar noteerde wereldwijd nog waanzinnige 641 miljoen dollar. Verwacht wordt dat deel vier daar nog een schepje bovenop doet.

Vele wrekers en Hulkbuster
Onderstaande poster laat naast de originele zes Avengers - Captain America (Chris Evans), Iron Man (Robert Downey Jr.), Bruce Banner (Mark Ruffalo), Thor (Chris Hemsworth), Black Widow (Scarlett Johansson) en Hawkeye (Jeremy Renner) - ook vele andere helden zien. Opvallend is de terugkeer van de Hulkbuster, in Infinity War bestuurd door Bruce Banner. Vanaf 24 april zie je de superheldenfilm in de bioscoop! Ben jij er al klaar voor?

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

24 april... dat is precies een maand van nu! Ben erg benieuwd naar deze film!

Grendizer

Avatar

beetje ongelukkige goolge translate vertaling in de titel van het artikel...nogal logisch dat er avengers op de posters van "the avengers" staan.

"De wrekers" doet mij aan de jaren 80 serie denken,toen de titel van de serie in begrijpbaar Nederlands werd vertaald.
Of een oude uitgave van in het Nederlands vertaalde Marvel comic...toen we ook nog over spinneman hadden.

John Wayne

Avatar

^ In de Nederlandse comics werden de Avengers 'de Vergelders' genoemd. Hulk was overigens voor de succesvolle tv-serie hier in Nederland 'de Rauwe Bonk'.

Rutherford

Avatar

^ lol, nu je het zegt. Ik heb nog een comic liggen uit de jaren 80, die heeft idd “De Vergelders” als titel. Als je dat niveau vergelijkt met nu, dan zijn er toch enkele trapjes bij. Damn zo slecht (of het lag aan de comic).

nieuwslaatste nieuws

meest populair