Veel verrassende DC-personages in 'Shazam!'

Veel verrassende DC-personages in 'Shazam!'

Zijn het Justice League-leden of toch andere personages?

LET OP: MOGELIJKE SPOILERS!

Volgende week debuteert Shazam! op het witte doek en deze superheldenfilm belooft zeer vermakelijk te worden. De Rotten Tomatoes-score staat niet voor niets boven de 90 procent. Ondertussen verschijnen er steeds meer nieuwtjes online!

Onder onderstaande nieuwe IMAX-trailer lees je meer over enkele personages die opduiken in de film, ook in de nafilmpjes. Uiteraard zijn dit spoilers.


De Shazam Family is onthuld
Het is bekend welke acteurs en personages de Shazam Family vormen. Via een foto van aftiteling, via Reddit, wordt duidelijk dat Adam Brody (Freddy), Meagan Good (Darla), Michelle Borth (Mary), Ross Butler (Eugene) en D.J. Cotrona (Pedro) in de huid kruipen van Shazams "pleeggezin".

Superman: wel of niet te zien?
En dan het antwoord op de grote vraag of Superman te zien is in de film. Het antwoord is ja. Helemaal aan het einde van de film, dus nog voor de aftiteling, verschijnt de man van staal in beeld. Acteur Henry Cavill is echter niet te zien, wel zijn Justice League-kostuum.

Een verrassend credit-filmpje
En er zijn twee filmpjes tijdens en na de aftiteling. De eerste toont de verslagen en gevangen genomen Dr. Sivana (Mark Strong). Hij tekent de Seven Deadly Sins op de muur. Dan duikt opeens de DC-slechterik Mister Mind op. Hij zou iets mompelen over de komst van de 'Monster Society of Evil'. De after credit scène is een leuke grap. In de clip zien we Shazam praten tegen een vis, iets dat we al zagen in de tv-trailers. Geen Black Adam van The Rock dus.

NieuwsFilm

meest populair