Interessante hints naar plot 'Avengers: Endgame'

Interessante hints naar plot 'Avengers: Endgame'

Rocket heeft bijvoorbeeld iets interessants te doen.

Niet alleen heeft Marvel Studios een promo vrijgegeven waarin we zien dat het nog maar 1 maand duurt tot Avengers: Endgame in de bioscoop draait (in Nederland overigens minder, want hier gaat de film al op 24 april in première), ook is er een aantal details gelekt door acteur Sergio Zurita, die de stem van Rocket Raccoon inspreekt voor bepaalde markten.

Vanaf hier volgen mogelijk spoilers.

Sergio Zurita vertelde op de eerste plaats dat er een belangrijk personage doodgaat. Wie dat is wilde hij niet vertellen, maar hij vertelde wel het volgende: [i]"Ik kan je vertellen dat de film je laat lachen en huilen. Een belangrijk personage gaat dood. Meer kan ik niet zeggen, ik weet niet of ik al teveel verteld heb,"[i] begon hij.

Om vervolgens nog even verder te gaan: "Er gebeuren niet-omkeerbare zaken. Er gebeurt ook iets heel interessants met Thor." En Rocket? "De film is heel intens. Rocket zit ergens anders met zijn hoofd. Hij is altijd boos en roept altijd maar wat. Maar in deze film is dat anders en broedt hij ergens op. Er zit ook een moment in de film waarin Rocket zo verdrietig is dat het hem allemaal niet meer uitmaakt."

Wat er precies gaat gebeuren is natuurlijk nog niet zeker. Vanaf 24 april weten we meer!

NieuwsFilm

meest populair