Video

Aanrader: Guillermo del Toro presenteert eerste trailer 'Scary Stories to Tell in the Dark'

De horrorfilm die later dit jaar de boel moet opschudden.

door Bram de Groot om 12:48 in Video
De horrorfilm Scary Stories to Tell in the Dark heeft een eerste volledige trailer en deze kun je hieronder bekijken. De film is gebaseerd op de gelijknamige kinderboekenreeks van schrijver Alvin Schwartz.

Er zijn rollen voor onder meer Zoe Colletti, Michael Garza, Austin Abrams en Gabriel Rush en de regie lag in handen van André Øvredal (The Autopsy of Jane Doe, Trollhunter). De productie werd verzorgd door Guillermo del Toro, de filmmaker die de nodige horrorfilms produceerde en regisseerde en verleden jaar een Oscar won voor de film The Shape of Water.


In Scary Stories to Tell in the Dark ontmoeten we Stella, een jong meisje dat nog steeds wordt achtervolgd door de verdwijning van haar moeder op de avond van Halloween. Ze denkt dat haar vader meer weet dan dat hij toegeeft. Stella en haar vrienden zijn jaren later betrokken bij een Halloween-grap die verkeerd afloopt. De vraag is echter of het wraakzuchtige geest is geweest die de boel fout heeft laten gaan.

Scary Stories to Tell in the Dark moet vanaf 7 november te zien zijn in de Nederlandse bioscopen.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mav Damian

Avatar

Meh! De monsters zijn wel goed.

Goku32

Avatar

Mmmmm

Frietgezicht

Avatar

Aanrader? Dat is een mening! Foei

Ach ja, we lezen niet FT, FT leest ons. Slappe gelul allemaal. Goosebumps lijkt het op.

Tycho Nestoris

Avatar

Ziet er niet bijster goed uit. Ook het feit dat del Toro enkel de producer is geeft niet veel hoop. Een fantastisch regisseur, maar produceren kan iedereen en garandeert niks.

nieuwslaatste nieuws

meest populair